lauantai 30. toukokuuta 2015

Baby Lips

Tuskin keltään kauneusblogeja lukevalta on jäänyt huomaamatta, että uusia Baby Lipsejä on rantautunut Suomeen? Uusia mustahylsyisiä huulirasvoja on vilahdellut blogissa jos toisessakin ja minäkin niitä ryntäsin heti ostamaan. Samalla kun esittelen muutaman kuvan näistä uutuuksista, ajattelin vilauttaa kuvaa koko kokoelmastani, sillä Baby Lipsejä löytyy kotoani jo ihan kiitettävä määrä. Olen Baby Lipseihin ihastunut lähinnä siksi, että niistä moni on kevyesti sävyttäviä. Sävyttävät huulivoiteet tuntuvat olevan tällä hetkellä minulle "se juttu". Ja olen kyllä aikamoinen huulirasvojen kuluttaja, joten niitä ei voi koskaan olla liikaa.

Tässä siis koko tämän hetkinen kokoelmani:Yllä olevassa kuvassa näkyy alhaalla kuusia värikkäissä hylsyissä olevaa alkuperäistä Baby Lipsiä, joista kolme on sävyttäviä ja kolme värittömiä suojakertoimellisia. Ostin aluksi kai neljä näitä ja myöhemmin erilaisista tarjouksista kotiutin lopulta muutkin. Ehdoton lempparini on pinkissä hylsyssä oleva Pink Punch, jossa on herkullisen makea hedelmäinen tuoksu ja pirteä pinkki väri. Nämä ovat omaan käyttööni sopivan kosteuttavia ja hoitavia, mutta huuleni eivät olekaan mitenkään älyttömän kuivat ja olen tottunut lisäilemään huulirasvaa useita kertoja päivässä. Eniten näissä vetoaa pirteä ulkonäkö ja herkullsiet tuoksut, sekä tietenkin sävyttävyys.

Valkohylsyiset Baby Lipsit kuuluvat Dr Rescue linjaan. Dr Rescuet ovat hoitavampia ja kosteuttavampia kuin "normiversiot". Näiden luvataan viilentävän ja rauhoittavan myös ärtyneitä huulia. Suomessa näitä ilmestyi vain kolme, joista kaksi sävyttävää hankin itselleni. Huulirasvoissa on mentolia ja eukalyptusta, joten ne ovat hyvin raikkaan tuoksuisia ja tuovat ainakin minulle mieleen alkuperäisen Mint Freshin. Jos sisi siitä tykkäsit, tykkäät varmasti näistäkin. Huulille levitettäessä nämä tuntuvat oikeasti viilentäviltä.


Punaisempi Coral Cave (kuvissa vasemmalla) oli kyllä pettymys siinä mielessä, että tämä ei oikeastaan sävytä lainkaan, vaan antaa lähinnä vain kiiltoa. Sen sijaan rusehtavampi nude Just Peachy on todella pigmenttinen ja peittävä! Kaikkein peittävin Baby Lipsini mielestäni. Tätä ei edes uskalla kovin paksua kerrosta sivellä huulille ilman peiliä. Jännää, että näillä oli näin paljon eroa peittävyydessään. Coral Cave sopii esim flunssaisena käytettäväksi, jolloin huulet rohtuvat helposti ja raikasta tuoksua on kiva hengitellä huulilta. Just Peachylla taas saa minusta aikaan hyvät nudet huulet ja sopii korvaavaksi melkeimpä nudelle huulipunalle.


Viimeisin lisäis BL perheeseen ovat mustahylsyiset räväkän näköiset Baby Lips Electrot. Itse huulirasvat ovat kaikki iloisen värisiä (saman värisiä kuin korkin tekstit) ja kaikki viisi ovat sävyttäviä. Jes! Nämä kyllä ihastuttivat ulkoasullaan minut heti! Enkä osannut päättää kaupassa, mitkä näistä ostaisin, joten ostin lopulta kaikki. Kuten mainitsin postauksen alussa, sävyttävät huulivoiteet ovat tällä hetkellä suuri innostuksen kohteeni ja käytän niitä ahkerasti.


Jännittävää oli tottakai se, kuinka voimakkaasti nämä sävyttävät.Varsinkin keltainen ja violetti voivat tuntua aika hurjilta valinnoilta, mutta kannattaa muistaa näiden olevan huulirasvoja, ei huulipunia. Eli huulet sävyttyvät vain kevyesti ja mielestäni nämä kaikki käyvät arkikäyttöön.


Loppujen lopuksi keltainen Fierce In Tangy oli minusta hyvinkin väritön, eikä tämä huulillakaan näyttänyt mitenkään keltaiselta. Hyvin neutraali lopputulos siis. Tuoksu toi kyllä mieleen vähän vessanraikastimen, mutta onhan tämä ihanan raikas. Oranssi Oh Orange teki huulista hieman oranssin sävyiset ja toksui hyvälle. Tämä oli ehdottomasti kokoelman pigmenttisimpiä huulivoiteita. Vaaleanpunainen Strike A Rose tuoksui aivan ihanan hedelmäiselle! Väri oli omilla huulillanni todella neutraali, joten menee ehdottomasti hyvin arkena ja huulet näyttävät hyvin luonnollisen värisiltä. Pink Shock on aika lähellä Strike A Rosea, mutta on pigmenttisempi ja teki huulista selkeästi kylmemmän pinkit. Pidin ehkä eniten tästä tuoksusta. Violetti Berry Bomb oli lopulta myös aika neutraali ja omilla huulillani näytti enemmän kylmältä pinkiltä kuin violetilta. Tuoksu on ihana tässäkin!

Kokonaisuudessaan Electrot olivat minusta oikein hyvä ostos. Nämä tuntuvat huulilla kivalta, levittyvät helposti ja kosteuttavat myös omia huuliani sopivasti, kuten alkuperäisetkin. Olisin ehkä pärjännyt näistä vaikkapa neljällä, mutta on kiva omistaa nämä kaikki. On pari hyvin neutraalia sävyä, joita voi huoletta levittää huulille ilman peiliäkin ja muutaman pigmenttisempi tapaus, joilla saa oikeasti väriä huuliin näin halutessaan. Jännityksellä odotan, mitä Baby Lipsejä Suomeen seuraavaksi rantautuu. Toivottavasti jotakin sävyttäviä, niin ryntään varmasti heti ostoksille.

4 kommenttia:

 1. mUN SUOSIKKINI ON dR.RESCUEN JUST PEACHY .. SE ON NYT ENITEN PÄÄSSYT KÄYTTÖÖN ;) . eLECTROISTA OMISTAN KAKSI , JOTKA SAIN JO KAUAN SITTEN ULKOMAAN SWAPIN KAUTTA .. ööh .. ne nimet .. PINK SHOCK ja STRIKE A ROSE .. perussarjasta suosikkini on PEACH KISS .. kaksi hengailee työlaukussa ;)

  VastaaPoista
 2. Maarit: Mullakin on yleensä kaksi huulirasvaa laukussa, yksi sävyttävä ja yksi väritön. :)

  VastaaPoista
 3. Mulla taitaa olla vaan yx tosin en muista mikä se oli.Oli mul aiemmin toinenki arvonnasta voitettu,mut heitin sen jokin aika sit meneen ku posti viotti nii pahasti sen ettei sitä voinu oikein käyttää =(

  VastaaPoista
 4. eekku: Musta noi uudet elctrot on nyt ehkä kaikki kivoimpia, kun tykkään itse niin paljon sävyttävistä huulirasvoista. Ja niissä on kaikissa tosi ihana tuoksukin. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!