tiistai 12. toukokuuta 2015

Missä mun kynsikuvat on?!

Olen huomannut itsessäni erään huolestuttavan seika viime aikoina. Unohdan joskus kokonaan kuvata lakkaamani kynnet! Tämä ei ole kovin suotavaa toimintaa, kun yrittää blogissaan esitellä kaikki lakkauksensa... Siis näitä on nyt käynyt jo muutaman kerran viime kuukausien aikana. Pitäiskö tässä huolestua? Parhaimmillaan kuvaan kaikki lakkaukseen käytettävät tuotteet, mutta itse kynsitä ei sitten jälkeenpäin löydykään kuvan kuvaa! Ei voi olla totta!


Yritin vaikka kuinka kauan etsiä kuvia kynsistä, jotka toteutin yllä näkyvillä lakoilla. Mutta ei, niitä ei vain löytynyt mistään. Kuvasin kyllä tosiaan käyttämäni lakat, jopa leimaamiseen käyttämäni lakka pääsi omaan kuvaan. Mutta en sitten viitsinyt lopputulosta kuvata. Tai no, näkyyhän se noissa kuvissa nyt edes osittain...


Peukaloon ja nimettömään lakkasin China Glazen Seahorsin' Aroundia. Muihin kynsiin tein muistakaseni liukuvärin valkoisella Miss Men lakalla ja Wild & Mildin metallisella vaaleansinisellä lakalla, jonka jälkeen lisäsin vielä tuota toista Wild & Mildin lakkaa koko komeuden päälle? Ehkä? Kuvien perusteella on vähän vaikea sanoa... Enkä tähän hätään nyt muista Wild & Mildin lakkojen nimiäkään, koska minulla ei niitä enää ole, vaan olen ne lahjoittanut eteenpäin.

Muistan, että leimaukset onnistuivat näissä kynsissä mielestäni todella hyvin ja tykkäsin lopputuloksesta erittäin paljon. No, hyvähän se on sanoa, kun ei ole kuvaa näyttää todisteeksi. Argh!

Toinen vastaava tapaus kävi eräiden moniväristen ranskiksien kanssa. Ne olivat minulla kynsillä useita päiviä, mutta kuvia ei löydy mistään. Meinasin myös poistaa yhdet ABLECS15-haasteeseen tehdyt kynnet ennen niiden kuvaamista. Onneksi tajusin tämän, kun olin vasta toisesta kädestä pari kynttä putsannut lakanpoistoaineella...


Selityksenä voisin tälle antaa tietenkin sen, että lakkaan usien kynsiäni illalla ennen nukkumaanmenoa ja joskus homma venyy sen verran, että en jaksa kynsiäni kunnolla siistiä ennen kuin aamulla, jolloin kuviakaan ei tule otettua kynsistä illalla. Aamulla on helposti kiire töihin ja töiden jälkeen taas kotona ei aina muista tarttua heti kameraan. Illalla on lisäksi niin kovin pimeää kynsikuvien ottoon. Ja hups, pianhan ne lakkaukset ovat olleet kynsillä jo useamman päivän, eikä mielessä enää edes käy, ettei nisitä olisi tässä ajassa ehtinyt ottaa kuvia. Mutta on tämä nyt vähän noloa käytöstä tämmöiselle kynsibloggarille. *pudistelee päätään* Täytyy yrittää jatkossa nyt oikeasti tsempata tuon kuvaamisen kanssa. Onneksi tulee kesä pian ja illallakin voi edes harkita kynsikuvien ottoa.

Onko kellään muulla käynyt näin, että unohtuu ottaa kuva niistä tärkeimmistä, eli kynsistä?

2 kommenttia:

  1. Mie otan aina kuvat lakkaamisen jälkeen,mutta käytettyjen lakkojen kuvaaminen välillä unohtuu

    VastaaPoista
  2. eekku: Onneksi se käytettyjen lakkojen kuvaamattomuus ei ole ainakaan minusta ihan kamala moka. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!