keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Cinderella

Essenceltä ilmestyy tiuhaan tahtiin Trend Editioneja, eli erikoiskokoelmia, joiden tuotteita on rajoitettu määrä ja ne ovat myynnissä tietyn aikaa. Itse tykkään hirveän paljon näistä erikoiskokoelmista, vaikka niitä voisikin oikeastaan ilmestyä hieman harvemmin. Nyt tuntuu, että jatkuvasti pitää olla vahtaaamssa uuden kokoelan ilmestymistä ja hamstraamassa siitä haluamiaan tuotteita. Tai eihän sitä pakko ole, mutta kun haluaa... Näitä olisi ihana saada Suomestakin, ettei aina tarvitsisi tialta ulkomailta. Useimmiten hankin trend editioneista kynsilakat ja muutamia muita meikkejä. Yksi viime aikaisista trend editioneista, joka sai minut jo etukäteen todella innostuneeksi, oli Cinderella.


Aluksi kävi niin, että ainakin kynsilakat myytiin heti loppuun ja pelästyin jo jääväni ilman. Onneksi kokoelman tuotteita tuli lisää ja hankin sitten itselleni kimppatilauksessa lakkojen lisäksi luomiväripaletin ja kynsitarroja. Samalla kertaa tilasin myös keltaisen Essencen vanhasta Viva Brasil trend editionista. Kuvassa on myös pari muuta lakkaa + essencen leimauslaatta, jotka kotiutin samalla Fanilta, kun kävin Cinderellojani sieltä hakemassa.


Halusin heti ensimmäisenä päästä testaamaan kokoelman glitter topperia, joka kantaa nimeä The Glass Slipper. Tein glitter topperilla pari aksenttikynttä ja valitsin sille kaveriksi Bibbidi-bobbidi-boon, joka paljastuikin ihanaksi mattalakasi! Tämän nousi ehkä koko kokoelman suosikikseni! Toisn on tuo The Glass Slipperkin aika maagisen näköinen tujottelulakka, joten sekin kyllä kamppailee suosikkilakan paikasta vahvasti.


Glittertopperi oli hyvin peittävä, mutta kerrostin sen kuitenkin Bibbidi-bobbidi-boon päälle. Vaikka glitterlakkaa ei tullutkaan kuin parille ynnelle per käsi, otin jälleen käyttöön peel off lakan, kun se kerran sattui olemaan käden ulottuvilla. Kun käyttää peel off lakkaa, tulee lakkauksia vaihdettua paljon useammin. Siksi olenkin nyt pyrkinyt pitämään peel offia esillä, jotta muistan sitä käyttää. Muuten tulee lakattua turhan harvoin kynnet, kun en jaksa ja ehdi poistaa ensin edellisiä lakkauksia.


The Glass Slipper muistutti minua parista muusta Essencen lakastani, joten pitihän sitä testata heti, löytyisikö kokoelmastani dupeja.


Yllä kuvassa aivan vasemmassa reunassa on Rock My World ja keskellä Icy Fairy. Oikeassa reunassa on Cinderella kokoelman The Glass Slipper. Alla lakosita vielä lähikuvaa kiekolla samassa järjestyksessä.


Lähimpänä toisiaan ovat Icy Fairy ja The Glass Slipper. Icy Fairy on kuitenkin selvästi enemmän topperi ja siinä on enemmän pienempikokoista glitteriä. Minusta The Glass Slipper on huomattavasti peittävämpi ja sisältää paljon enemmän isoja glittereitä. The Glass Slipper ei välttämättä kaipaisi alleen värilakkaa, kunhan lakkaa kerrostaisi tarpeeksi. Kaikki siis pysyvät kokoelmissani ainakin toistaiseksi.

Innostuiko muut Essencen Cinderellasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!