lauantai 9. toukokuuta 2015

ABLECS15 viikko 10

Jälleen kaksi lakkausta, jotka on toteutettu haastetta varten. Täytyy nyt yrittää kiriä kiinni tätä haastetta, pari viikkoa ollaa vielä täsäs lakkausten esittelyssä jäljessä.


Rainy Dayta varten valitsin sinisiä veden sävyjä ja tiesin myös heti ,ttä haluan käyttää vasta hankkimaani OPIn Shine For Metä. Sen kaveriksi valitsin kolme sinistä Essenceä.


Koko kynnellä ensin Shine For Me. Sen päällä on koko kynnellä Essencen Ice Ice Baby kokoelman Icebreaker, koska se on hyvin läpinäkyvä. "Sadeviivat" tein sitten kahdella muulla Essencellä: Blue Bubble Di Blue ja Hello Hipsters. Sudin vielä päälle hieman myös Shine For Metä sinne tänne.

Päätin tehdä kynsille sadetta kuvaavia viivoja. Mielestäni se onnistui hyvin waterfall/vesiputous -tekniikalla. Tein tällä kertaa ohuet siveltimenvedot vain hieman vinottain kynsille, koska niin ne näyttivät mielestäni enemmän sateelta.


Tämän laukkauksen alle kokeilin pitkästä aikaa peel offia, koska olihan pohjalla glitterlakkaa. Minulta löytyy IsaDoran peel off lakka, jota olen pariin kertaan testannut, mutta viime aikoina se on unohtunut lakkalaatikon pohjalle. Peel off helpottaa kyllä älyttömästi lakkojen poistoa, koska lakat lähtevät kynneltä siististi yhtenä levynä. Vain ihan reunoille saattaa jäädä hieman lakan rippeitä. Mutta ei kannata kiskoa jalkaan todella tiukkoja farkkuja kun kynsillä on peel offia, koska lopputulos näkyy alla... Jep, lakat lähti kolmesta kynnestä. Peel off kestää kynsilläni kyllä muutnekin vian sen yhden päivän, sen jälkeen alkaa yleensä jostakin reunasta vähän repsottaa tai huomaan jonkun kynenn kuoriutuneen.


Sadepäivä teemaan olin virittäytynyt jo lakkailupäivän meikilläkin. Huulilla siis upea Make Up Storen Atomic (alla muistaakseni mustaa rajauskynää) ja asunakin yksinkertaisesti mustaa. Halusin pitää meiki muuten hyvin simppelinä, eikä näin näyttävät huulet kaipaakaan kaverikseen kuin hieman rajausta ja ripsaria silmiin, sekä kulmaväriä. Taisi sitä myös ulkona sataa vettä kyseisenä päivänä, joten ainakin olosuhteet olivat lakkauksen toteuttamiseen mitä otollisimmat ja inspiraatiosta ei ollut puutetta.


Viikon toinen teema olikin huomattavasti iloisempi, tai ainakin oma toteutukseni siitä oli värikkäämpi ja leikkisämpi. Viikon toinen teema oli Dot dot dot. Pitkän mietinnän jälkeen päätin toteuttaa tämän osittain pyöreillä glittereillä ja osittain dotting toolilla tehdyillä pisteillä.


Pohjalle halusin ranskiksen ja päädyin tekemään sen Deborah Loppmannin Good Girl Gone Badilla. Pisteet on tosiaan toteuttettu Essencen valkoisella Wild White Ways lakalla ja Darling Divan Holiday lakalla. Holidayn pohja on hieman värjääntynyt, mutta se ei haitannut näissä kynsissä yhtään, sillä sudin lakkaa ensin meikkisienelle ja nostelin siitä yksitellen pyöreät glitterit kynnelleni.


Kynsistä tuli ihan hauskan näköiset ja satuin saamaan näistä kehujakin, olivat kuulemma niin metkan näköiset. Eipä ihmiset taas uskoneet, että itse olen tehnyt, vaikka eihän nämä nyt missään nimessä ole mistään hankalimmasta päästä toteuttaa itse. Varsinkin, jos löytyy pyöreäglitterinen lakka, niin psiteet ovat oikein helppo tehdä.


Seuraavalta viikolta tulikin toteutettua vain peliin liittyvät kynnet, mutta sitä suuremmalla innolla. Arvaatteko jo, mikä peli pääsi kynsilleni?

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!