perjantai 8. toukokuuta 2015

Arkistojen aarteita: Ekat Zoyan lakkani

Selailin tässä blogini luonnoksia ja tietokoneeni kuvavarastoja. Sattuipa eteen sitten tämmöiset lakkaukset, jotka olen tehnyt ihka ekoilla Zoyan lakoillani! Nämä ovat siis jostakin vuodelta 2013 ehkä? Yritin etsiä näitä blogistani, jolloin kävi ilmi, etten ole missään vaiheessa julkaissut näitä kuvia blogissani. Ainakaan zoya-tagin alta ei näitä kynssiä löytynyt. En rehellisesti sanoen tiedä yhtään, miksi nämä ovat joskus jääneet postaamatta. Varmaankin ihan inhimillinen erehdys. ja jos joku muistaa nämä nähneensä jo aiemmin blogissa, niin huikatkaa nyt ihmeessä. Minä en nimittäin niitä löytänyt.


Ensimmäiset Zoyani sain joskus Joensuussa pidetystä kynsimiitistä. Taisi olla ihan ensimmäinen kynsimiittikin, johon osallistuin. Lakat ovat Kimber, Carly ja Shelby.


Tein kynsilleni liukuvärin Kimberillä ja Carlylla. Muutamalle kynnelle testasin isoja kuusikulmaisia glittereitä, jotka olivatkin yllätyksekseni hyvin läpinäkyviä. En kyllä osannut niitä vielä tuolloin kunnolla kiinnittää, sillä alla on kuva, jossa jo suurin osa glittereistä on ehtinyt tipahtaa kynsiltä. No, jotain tästä on opittu ja nykyään koristeet pysyvät paremmin, koska kuorrutan kynnet aina reilusti päällyslakalla.


Toiset kynnet ovat hyvin yksinkertaiset. Joka kynnellä on pohjalla Shelby ja sen päälle asettelin muistaakseni jostakin eaysta hankittuja siirtokuvia, jotka oli hieman hankala saada siististi kynsille, sillä keijukuvat olivat kaikki yhtä isoa siirtokuvaa. Olisi pitänyt tajuta leikata nuo tarkemmin kuvion rajojen mukaan. Muutamia ruttuja jäi kynsille. Lisäsin lopuksi vielä vähän hohdetta kynsille Flormarin glitterlakalla, mutta kuvassa se ei kyllä oikein näy. Lakkaa ei enää kokoelmistani löydy, olen tainnut lahjoittaa sen äidilleni.


Tämmöisiä kynsiä löytyi nyt arkistojen kätköistä. Muistan kyllä, että jo tuolloin Zoyan lakat vakuuttivat hyvällä laadullaan ja kauniitakin nämä olivat, kaikki kolme "hyvin minun värisiä". Sittemmin Zoyan määrä kokoelmissani on kasvanut aika runsaasti, tällä hetkellä niitä löytyy pikaisen laskutoimituksne jälkeen 27. En edes osaa sanoa moninkokertaistunut tuo määrä nyt on.

Montako Zoyan lakkaa teiltä löytyy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!