keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Jotain muuta kynsille kuin haastetta

Välillä on ollut pakko saada kynsille jotain muutakin kuin vain haaasteeseen kuuluvia lakkauksia. Ehdin nimittäin usein lakata kynnet vain sen pari kertaa viikossa. Jos olen lakannut kynteni useammin, olen yleensä tehnyt jotakin todella yksinkertaista tai yksiväristä, joten haasteen aikana ei ole päässyt kamalasti toteuttamaan mitään omia huimia koristeluideoita, jos ne nyt eivät ole sopineet johonkin teemaa juuri. Siksipä päätin välillä tehdä jotain ihan haasteesta poikkeavaa. Tässä lopputulos.


Helpot kynnet, jotka tuli toteutettua sutimalla lakkoja vähän sinne ja tänne. Idea lähti oikeastaan siitä, että halusin kokeilla yhdistää kynsissä kultaa ja hopeaa. Monet pitävät sitä sääntönä, ettei kulta ja hopea sovi yhteen, mutta itse halusin nyt vähän rikkoa tätä sääntöä. Valitsin kynsille kylmän kultaisen, joka ei edes lopputuloksessa paljon hopeasta eroa.


Käyttämäni lakat ovat Colors By Llarowen Man In The Mirror, OPIn My Favourite Ornament, Essencen Best Dressed ja Essencen Cinderella kokoelmasta Watch Out Lady Tremaine!


Lakkasin kynnen kärjet aluksi kahdella glitterlakalla. Puolet kynnen kärjestä hopealla ja puolet kultaisella. Siihen pälle sudin violettia ja toista kultaista lakkaa kapealla siveltimellä. Lopuksi vielä tein dotting toolilla pisteitä violetilla ja lopputulos alkoi näyttää valmiilta.

Nämä oli ehkä vähän semmoiset stressinpurkuun sopivat kynnet myös, kun sai niin vapaasti sutia lakkaa kynnelle. Tykkäsin lopputuloksesta ja hopea & kulta sopivat minusta ihan mainiosti yhteen.

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!