keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

ABLECS15: viikko 12

Kesäkuu on täällä ja se tarkoittaa myös sitä, että kynsihaaste on tullut päätökseen. Nopeastihan tämä meni! Mitenhän sitä osaa jatkossa lakkailla kynsiään, kun ei ole mitään listaa, mistä luntata valmiita teemoja? :D Yritänkin nyt vähän kiriä ja saada lähipäivinä loput haastelakkaukset blogiin.


Oh So Bright tuli toteutettua viikon teemoista ensin. Eli jotain kirkasta piti kynsille saada. Valitsin tähän lopulta erilaisia hololakkoja (scattered holoja), koska niitä oli aika monta odottamassa kynsille pääsyä. Viisi kärpästä siis yhdellä iskulla.


Käyttämäni lakat olivat Dance Legend Hysteria ja Poison, L.A. Girl Teal Dimension ja Electric Coral, sekä Zoya Blaze. Lisäksi kynsillä on mustaa nimetöntä lakkaa ja Wet'n'Wildin Party of Five Glitters.


Muuten lakkavalinnat menivät oikein nappiin, mutta Blaze oli ehkä hieman vaisu Dance Legendin super kimmeltelevien Wow Prism lakkojen rinnalla. Vaikka Blazekin on ihana, se on vain hieman hillitympi kuin muut valitsemanilakat.


Viikon toisessa teemassa oltiin poissa omalta mukavuusalueelta. Halusin tässäkin lakkauksessa käyttää sellaisia lakkoja, jotka eivät ole vielä kunnolla päässeet kynsille. Tällaisia olivat Zoyan Nina ja Maria Luisa. En käytä paljoakaan ruskeaa kynsillä ja kultakin oli aiemmin minulle vähän hankala väri, mutta kynsien kautta se on vähitellen tullut koko ajna mieluisammaksi.


Mukavuusalueelta oltiin ulkona nyt myös siksi, että harvoin jätän kynsiäni näin paljaaksi. Nimittäin osalla kynsistä on aluslakan päällä vain leimaukset ja hieman glitteriä kärjissä. Minun oli aluksi tarkoitus tehdä pelkät leimaukset, mutta en vain pystynyt jättämään kärkeä paistamaan niin selvästi, vaan oli pakko lisätä hieman glitteriä. Tykkään ehdottomasti enemmän, kun lakat peittävät kunnolla kynnen.


Tulipahan kokeiltua nyt montaa juttua, jotka eivät tuntuneet ihan omalta. Ja tuntui erityisen kivalta toteuttaa seuraavaa lakkausta taas paljon minulle tyypillisemmillä menetelmillä.

Mitkä asiat teillä ovat kynsissä oman mukavuusalueen ulkopuolella?

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!