maanantai 8. kesäkuuta 2015

Pientä Essence-hypetystä taas

Kirjoittelin jo aiemmin, että Essence on saapunut rytinällä Suomeen ja yhä useammalla paikkakunnalla on nyt mahdollisuus näitä upeita tuotteita ostaa! Essence on rantautunut myös pääkaupunkiseudulle ja kuulemani mukaan kuhina telineillä on ollut aikamoinen ja se tietää vain hyvää Essencen Suomen valloitukselle! Eli kaikki nyt kantamaan kortenne kekoon ja ostamaan Essencen super halpoja, mutta hyviä meikkejä & kynsijuttuja, jotta yhä useampi kauppa nämä ottaisi valikoimiinsa Ja Essencet saataisiin leviämään myös paikkakunnille, joissa se ei vielä ole tarjolla.

Tämän hetkiset Essencen myyntipisteet listaan vielä tähän ja perästä löytyy vielä valikoima suuruus (metri tai kaksi metriä):
Keskisen Kyläkauppa (Tuuri) (2m x2)
Kärkkäinen: Ii (1m), Lahti (2m) ja Ylivieska (2m)
Carlson: Joensuu (1m), Kuopio (2m), Mikkeli (1m)
Halpa-Halli: Haukipudas (1m), Kiiminki (1m), Kokkola (1m), Kuopio/Matkus (2m), Liminka (1m), Muhos (1m), Pietarsaari (1m), Pori (1m), Raahe (1m), Saarijärvi (1m), Siilinjärvi (1m), Ylivieska (1m)
Minimani: Jyväskylä (2m), Kokkola (2m) ja Seinäjoki (2m)
Tokmanni: Helsinki Itäkeskus (1m), Helsinki Kaisaniemi (1m), Hyrylä/Tuusula (1m), Järvenpää (2m), Porvoo (2m) ja Turku Länsikeskus (2m)

Tulossa kesäkuun lopussa on mm Minimani Ideapark. Jos oman paikkakuntasi Halpa-Halli, Minimani, Tokmanni tai Carlson ei ole listalla, käy ihmeessä kyselemässä kyseisessä kaupassa Essencen perään tai laita palautettta, että toivoisit sitä valikoimiin. Lisäksi kannattaa muistaa, että mitä paremmin kauppa käy nykyisissä myyntipisteissä, sen todennäköisemmin kaupat laajentavat metrin valikoiman suurempaan kahden metrin valikoimaan. Itse ainakin koen, että siinä kakkosmetrissä on paljon niitä kaikkein kiinnostavimpia tuotteita, eli toivoisin joka paikkaan tulevan koko valikoiman puolikkaan sijaan.


Nyt kirjoittelen teille muutamasta Essencen kynsien- ja käsien hoitoon liittyvästä tuotteesta, jotka nappasin itselleni testiin Kuopio Carlsonin hyllystä. Nämä olivat minulle entuudestaan ihan vieraita, mutta olin ehtinyt kuulla tuotteista kehuja, joten pakkohan se oli itsekin testata. Kyseessä ovat Quick & Ease Sponge Nail Polish Remover, Quick & Ease Sponge Nail Caring Oil ja Studio Nails Moisturizing Cuticle Cream.

Nuo kynsilakanpoistoainepurkit ovat yleistyneet viime aikoina valtavasti. Tämmöinen taitaa löytyä about joka merkiltä? Itse en ole kokeillut vielä ennen tätä yhtäkään. En oikein ole luottanut siihen, että nämä toimisivat perinteisiä vanulappuja paremmin. Lisäksi tämmöiset purkit ovat olleet yleensä minusta aika hintavia, joten olen ollut vähän skeptinen sen suhteen, että nämä kestäisivät käytössä tarpeeksi pitkään hintaansa nähden. No, Essencen purkki maksoi alle 4e, joten tämän suostuin ostamaan testiin.


Eniten jännäsin sitä, kuinka nopeasti tuo purkin sisällä oleva sieni menee pilalle, eli alkaa hajoilla tai repeytyä ja jättää mustaa töhnää kynsille. Tai jos purkilla poistaa vaikka glittereitä, niin saako sitten seuraavalla kerralla lakkoja poistaessa ne edelliskerran glitterit tilalle? Mietin myös, paljonko purkissa todella on lakanpoistoainetta, eli moneenko käyttökertaan se ylipäänsä riittää.

Nyt olen käyttänyt tuotetta varmaankin noin kuukauden verran ja edelleen pelaa aivan loistavasti. Olen poistanut myös muutamat glitterlakkaukset. Vielä sieni ei ole mennyt mitenkään pilalle mielestäni, vaikka glittereiden kanssa saa ehdottomasti olla varoivasempi, ettei hinkkaa seintä rikki. Ja jääväthän ne glitterit sinne purkkiin, joten jossain vaiheessa niitä voi sieltä tarttua sormiin. Tämä ei kuitenkaan ole ainakaan vielä noussut häiritseväksi ongelmaks.


Yllä näkyy lakkaus, jota lähdin purkin avulla poistamaan. Lakat olivat olleet minulla kynsillä useita päiviä ja niissä oli myös hieman glitteriä mukana. Lakkakerroksia oli 4-6 kun mukaan lasketaan alus- ja päällyslakka. Alla on kuvasarja, jossa ensimmäisen kuvan kynttä pyöräytin purkissa noin 10 kertaa, toisen kuvan kynttä 8 kertaa ja viimesen kuvan kynttä 5 kertaa. Ensimmäisen kuvan gliterit irtosivat kun niitä tökkäsi kynnellä, eli olivat todella kevyesti enää kiinni. Toisen kuvan glittereitä sai rapsuttaa kovemmin irti, eivätkä ne ihan täysin lähteneet. Viimeisen kuvan kynttä pyöräytin vielä muutaman kerran purkissa, jotta sain lakat lähtemään kokonaan.


Minut yllätti positiiisesti tuotteen kiva tuoksu ja tunne, jonka se jättää sormiin. Sormet eivät tunnu älyttömän kuivilta korpuilta. Niin ja tässä ei ole edes asetonia! En uskonut, että tämä olisi ollut näin tehokas. Luotan kyllä enemmän aina asetonia sisältäviin lakanpoistoaineisiin, joten tämä oli todella positiivinen yllätys. Paksummatkin lakkakerrokset tuntuvat poistuvan aika vaivattomasti.

Jännin näistä kolmesta tuotteesta oli ehdototmasti kynsinauhaöljy, joka oli pakattu kynsilakanpoistoaineen kanssa samnalaiseen purkkiin, jonka sisällä oli sieni. Sormi upotetaan sienen keskellä olevaan reikaan ja kastetaan näin purkin pohjalla olevaan öljyyn. Sormea voi hieman pyöritellä ja painella sientä vasten, samaan tyyliin kuin kynsilakkaa poistettaessa.


Tämä oli aika hauska kokemus. Mikseipä sitä voisi öljyä näinkin pakata ja sormia tulee lilluteltua purkissa ihan huomaamatta vaikka telkkaria tuijottaessa. Öljyä tuli kyllä helposti aika reilun puolesesti, joten sitä sai hetken aikaa hieroskeella käsiin kun sormen on ottanut pois purkista.Tämä tuoksuu minusta aivan älyttömän hyvälle! Tuoksu on hieman saman kaltainen kuin kynsilakanpoistoaineessa, mutta vielä huomattavasti parempi tottakai. Tuoksu on kivan makea ja jää kevyseti tuoksumaan käsille.


Haluan esitellä vielä lyhyesti myös Essencen kynsinauhavoiteen, joka valitettavasti on poistumassa tällä hetkellä valikoimasta. Tämä kannattaa käydä nyt siis heti nappaamassa itselle hyllystä, jos tuotetta haluaa testata! Nimittäin tässäkin on minusta aivan taivaallisen hyvä tuoksu, joka ei ole liian voimakas, vaan jää juuri sopivasti tuoksumaan käsille. Voide on koostumukseltaan miellyttävää ja imeytyy suhteellisen vaivattomasti, kun sitä hieroo kynsinauhoille. Huippu tuote halpaan hintaan! Toivon todella, että tilalle tuleva uudistettu tuote on vielä parempi, sillä ihastuin tähän kyllä ihan totaalisesti. Voisin vielä toisen purkin tätä kotiuttaa, jos vain satun vielä löytämään.

Oletko testannut näitä tuotteita ja mitä tykkäsit?

4 kommenttia:

 1. Mä todellakin toivon , että Essence saapuu myös meidän tokmannille !!!!

  VastaaPoista
 2. Täytyypä käydä vilkaseen tokmannilla valikoimaa,kiitti vinkistä

  VastaaPoista
 3. Toi öljy on tosi kiinnostava! Jos joku päivä pääsen Kärkkäiselle ja siellä on noita, niin ehdottomasti ostan itselleni :)

  VastaaPoista
 4. Maarit: No ehdottomasti! Vaikuttaa kyllä siltä, että tuotteet ovat myyneet hyvin, joten uusia myyntipisteitä varmasti tulee. :)

  eekku: Käy ihmeessä! :)

  Sara: Oli muuten ainakin Kuopion Carlsonilla tällä hetkellä tuo öljy loppu. Mutta kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos vastaan tulee. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!