perjantai 19. kesäkuuta 2015

ABLECS15: Viikko 15

Vielä kahdelta viikolta on julkaisematta lakkausket, joten tässäpä tulee viikko 15. Teemoina viikolla 15 olivat siis Keeping It Simple ja Holographic.


Pakko myöntää, että nykyään tulee aika usein tehtyä lakkauksia, jotka sopisivat julkaistavaksi otsikon "keeping it simple" alla. Tykkään vaihtaa lakkauksia suhteellisen usein ja aina ei ole aikaa monimutkaisiin koristeluihin. Silloin turvauduin usein hiekkalakkoihin, glitterlaikkoihin tai ihaniin indie lakkoihin, jotka ovat jo itsessään niin valmiita kokonaisuuksia, etteivät ne edes korsiteluja kaipaa. En oikein viihdy yksivärisessä lakkauksessa ilman koristeluja, mutta kiva indieglitteri menee helposti kynsillä pelkältään.Indieillä mentiin tällä kertaa ja valitsin kynsilleni kaksi KBShimmerin lakkaa: Iris My Case ja Berry Patch. Kummassakin oli hieman samansävyisiä glittereitä, joten ajattelin näiden sopiva yhteen. Yllätyin hieman, koska Iris My Case peitti paljon helpommin ja oli koostumukseltaan huomattavasti paksumpaa. Berry Patch oli hyvin läpikuultava pohjaltaan ja vaati useamman kerroksen. Lopputuloksesta sain kuitenkin mielestäni hyvän kun jaksoin kerrostaa Berry Patchia vähän useamman kerroksen.

Viikon toisena teema oli sitten hologrammia. Hololakkoja löytyy valikoimastani ihan kiitettävästi ja ensimmäinen ajatukseni tästä teemasta oli jokin kiva liukuvärjäys hololakoilla. Mutta tällä kertaa en halunnut mennä sieltä, missä aita on matalin, vaan päätin rohkeasti kokeilla jotain uutta, nimittäin Dance Legendin Aquarelle lakkoja hololakan päällä!Pohjalle valkkasin ehkä vanhimman hololakkani, Nfu Oh merkin hopeisen "perusholon" 61, koska tämä on kaikkein värittomin hololakkani. Lakka pelaa edelleen hyvin, vaikka on asustanut lakkalaatikossani jo vuosia ja tässä on mielestäni juuri sopiva holoefekti auringon valossa.

Seuraavaksi päästiin sitten jännän äärelle ja kaivoin aquarellet esiin. Jännitti hieman, peittyykö holoefekti täysin aquarellejen alle, jolloin kynnet eivät sovikaan enää yhtään haasteen teemaan.  Sudin huolettomasti kaikkia neljää väriä kynsilleni sikin sokin. Huomasin, että keltainen ja vihreä olivat näistä neljästä selkeästi voimakkaimman väriset ja sininen kaikkein hailakoin.Tässä vaiheessa lopputulos oli vielä vähintäänkin aikamoinen sekasotku, mutta olin jo suunnitellut viimeisteleväni kokonaisuuden jollakin kokokynnen leimalla. Jälleen jännitti, jääkö kaikki holoefekti leiman alle viimeistään piiloon. Mutta lopputulosta katsellessani en voinut kuin hymyillä. Hommahan onnistui hyvin! Auringonvalossa sain holoefektin oikein mainiosti näkymään, vaikka päällä oli sekä leima että vesivärilakkoja. Tätähän voisi vaikka koettaa toiste uudelleen!


Itseasiassa näistä kynsistä taisi jopa tulla suosikkini koko haasteessa! Mahtoivatko planeetat olla hyvin kohdillaan, kun leimaaminenkin hoitui nopeasti ja vaivattomasti? Vaikka siinäkin oli oma jännitysmomenttinsa, nimittäin testasin ensimmäistä kertaa aivan uutta laattaa. Onneksi laatta pelasi kuin unelma ja valitsemani tähtikuvio toimi minusta todella hyvin tuolla värikkäällä pohjalla. Peittää juuri sopivasti, ei liikaa tai liian vähän.


Käytämäni laatta on merkiltään ÜberChic. Moni on ehkä jo lukenut painajaismaisesta tilauskokemuksesta näiden laattojen taustalla. Itse laatat toimivat oikein mallikkaasti, jos sattuvat vahingoittumattomina kotiutumaan siis. Tilasin kimpassa kerralla kuusi laattaa (kaksi kolmen settiä), mutta kuvissa on seitsemän laattaa, sillä sain pitää ensimmäisessä toimituksessa tulleen vaurioituneen laatan myöskin. Se on myöhemmin löytänyt jo uuden kodin. ÜberChic Beautylla on nyt ilmestynyt lisääkin laattoja, joissa on aivan ihastuttavia kuvioita. Kuitenkin vielä on sen verran tuoreessa muistissa tuo viime kimppa, että saa nähdä tuleeko laattoja hankittua enää lisää. Aion kuitenkin näillä kuudella omistamallani nyt ehdottomasti leimailla, kun ne vihdoin lopulta sain hyppysiini hyväkuntoisina.

3 kommenttia:

  1. Vaurioituneella laatalla on oikein hyvät oltavat;) nuo holokynnet, Tykkään!!

    VastaaPoista
  2. eekku: Kiitos paljon! :)

    Kynsille: Voi kiitos ja kiva kuulla, että on kotiutunut hyvin! ;)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!