lauantai 6. kesäkuuta 2015

ABLECS15: Dreaming

Haasteen viikolta 13 sain toteutettua vain yhden lakkauksen ja sekään ei ollut lopulta ihan sitä, mitä aluksi lähdin hakemaan. Meinasin ottaa aiheesta uusinnan vielä ennen haasteen loppua, mutta en sitte saanut aikaiseksi, joten tyytyminen on nyt näihin uniin.


Tavallaan kynsissä ei ollut mitään vikaa, mutta onnistuin valitsemaan lakkaukseen sellaisia lakkoja, että lopputuloksesta tuli mielenstäni hieman liian synkkä. Toteutin kynnet reissussa ollessani, joten oli tyytyminen niihin lakkoihin, mitä olin kotoa mukaani napannut. Olin valinnut matkaani vaaleaa lilaa, harmaata ja glitteriä, koska aajatuksena oli tehdä sumuiset ja utuiset unikynnet. Lopputulos kuitenkin näyttää enemmän synkältä tähtitaivaalta. Tulee siis enemmän mieleen painajaiset kuin hyvät unet.Luulin jo hetken, ettei minulla edes ole näistä kynsistä kuvia, kun oli tarkoitus tehdä se uusintaversio vähän vähemmän synkillä väreillä kotiin päästyäni. Revanssin otto kuitenkin unohtui ja aloin lakata jotain ihan muuta kotona. Sitten iski paniikki, että eikö tältä viikolta ole nyt yhtään lakkausta julkasitavaksi, mutta lyösin lopulta pari kuvaa tästä alkuperäisestä synkästä lakkauksestani.Käytetyistä lakoista ei tietenkään ole kuvaa, kun en ajatellut näitä välttämättä edes julkaista, mutta muistan nyt ainakin osan käyttämistäni lakoista. Tosin töpöttelin päällekäin kyllä niin montaa eri lakkaa, että listasta voi helposti jotain puuttuakin. Pohjalla on Cadillacquerin Have A Little Faith. Mukana on myös Essencen Rock My World ja Orlyn High On Hope. Niin ja tietenkin myös puhdas valkoinen. Taisi olla jokin H&M:n tai muun vastaavan nimetön halpislakka.


neule H&M
toppi H&M
farkut Seppälä
huivi Gina Tricot

Lakkasin nämä kynnet kerrankin johonkin muuhun aikaan kuin juuri ennen nukkumaanmenoa. Kyseiset kynnet syntyivät itseasiassa juuri ennen stand up keikkaa ja yllä vielä nopea vilkaisu sen päivän asuun, jossa lähdin keikalle. Oli muuten varmaan ensimmäinen kerta, kun näin livenä stand uppia. En tiedä, miten ei ole koskaan aiemmin tullut lähdettyä. Hauskaa meinaan oli ja voisin hyvin mennä toistekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!