torstai 11. kesäkuuta 2015

ABLECS15: Viikko 14


Vielä olisi haastekynsiä esittelemättä. Taas tulee koko viikko kerralla, eli kaksi lakkausta.


Matte oli viikon ensimmäinen teema ja toteutin tämän hyvinkin simppelisti. Satuin muutaman viikon takaisella Turun reissullani hankkimaan KBShimmerin She Twerks Out lakan ja sen paritin jo kotoa löytyvään Sally Hansenin Teal Tulleen. Olivat niin samaa värimaailmaa ja kumpikin lakka kuvuu mataksi. Lisäsin päälle vielä Essencen mattaavaa Satin Matt päällyslakkaa. Ainakin toistaiseksi tuote on toiminut moitteetta ja jättää kynsille mattapinnan, kuten pitääkin. Joidenkin mattalakkojen kanssa muistan olleen vähän hankaluuksia sen oikean efektin esiin saamisessa. Mutt Essence tuntuu pelaavan luotettavasti.


 She Twerks Out on ollut pitkään lakka, jonka hankintaa olen miettinyt, mutta olen aina lopulta kuitenkin päättäny tolla ilman. Paitsi nyt, kun pääsin sitä omin kätösin hypistelemään. En voinut enää vastustaa. Se on mieletön! Tekstuuripintainen tosiaan hieman, mutta itse tasoitin sen päällyslakalla (matta sellaisella).

Eläinteemaa eli animalistic- kynsiä lähdin toteuttamaan Cheekyn jumbolaatta 9:n (Wild At Heart) turvin. Tässä laatassa on meinaan vaikka mitä eläinkuvioita! Hankin laatan MiNailsilta paika päältä Turussa käydessäni.


Halusin myös kerrankin leimata eri väreillä, joten kaivoin esiin mustan konadin lakan lisäksi ruskean, sinisen ja vihreän. Itse kynsille pääsi viittä eri lakkaa ja ne näkyvät alla: OPI Orange You Stylish!, Zoya Darcy, Kiko 526, Essence Hello Hipster ja OPI Color So Hot It Berns.


Olin joka väriin valinnut sopivan eläinkuvion ja näin pääsin heti kunnolla testaamaan laattaa. Jokainen käyttämästäni viidestä kuviosta pelasi mallikkaasti ja olen oikein tyytyväinen hankintaani. Laatassa oli vielä monta muutakin kivaa kuviota, joita olisin halunnut käyttää. Parhaiten tälle laatalle sopi mieelstäni löllö leimasin. Testasin muitakin, mutta se toimi parhaiten.


Siniselle pohjalle leimasin tummempia lintuja, mintulle pohjalle vihreitä sudenkorentoja, keltiaselle leimasin mustalla ampiaisia, oranssille tuli ruskealla perhosia ja puaniselle pohjalle tottakai mustalla leppäkerttuja.


Ampiaisten kohdalla sai olla tarkka asettelussa, koska ampiaiset olivat jotenkin tosi harvassa minun pikku kynsiini nähden. Mutta muut kuviot olivat oikein passelin tiheitä omille kynsilleni. ja erittäin helppo leimata, koska kohdistamista ei tarvinnut miettiä oikeastaan ollenkaan.


Sain näistä kynsistä paljon kehuja ja ne huomattiin todella helposti, koska käytin joka kynnessä eri väriä. On tosi kiva välillä, kun kynnet herättävät näin paljon huomiota, että päivässä saattaa kuulla useitakin kehuja. Kyllä se kummasti piristää päivää ja saa hymyn huulille. Mielelläni pidin näitä kynsillä useamman päivän, kun joka päivä joku huomasi kynteni ja sanoi niistä jotakin kivaa. Oli jopa hieman harmi, kun lakat alkoivat kulua kärjistä ja kaipasivat väsitämättä poistoa.

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!