sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Pahvilaatikoita ja tanssifestivaalia


Tervehdys! Täytyy päättää tämä viikon hiljaiselo tämmöiseen pikaiseen tilannekatsaukseen. Muutto pitää minut edelleen hyvin kiireisenä ainakin viikon verran, mutta sen jälkee toivottavasti pääsen taas ahkerammin päivittämään blogiani, koska työn alla on edelleen postauksia mm. kahdesta huippuhauskasta miitistä, joihin osallistuin keväällä, lakkausia ja paljon muuta. Vielä kun lyötyisi aikaa, että voisi niitä juttuja tänne bloginkin puolelle jakaa.


Kesäkuussa Kuopiossa oli taas Kuopio Tanssii ja Soi festari, jonne jälleen ilmoittauduin vapaaehtoiseksi. Tällä kertaa sain vähän erilaisen roolin, sillä olin osa tiimiä, joka vastasi Kulttuuriareena 44:n esityksistä. Kävin mm. hakemassa yhden ulkomaisen ryhmän lentokentältä ja myin lippuja esityksiin. Vaativa ja aikaa vievä työ oli kiva uusi kokemus ja erityisen hienolta tuntui, kun saimme festivaalin päättäjäisissä tunnustuksen järjestäjiltä hyvästä työstämme.


Tottakai festarin aikana pyrin osallistumaan myös eri tanssikursseille ja kävin katsomassa joka ilta esityksiä. Taas tuli nähtyä niin monta hienoa ja keskenään aivan erilaista esitystä! Jälleen kerran yllätyin ja vaikutuin ja olo oli niin etuoikeutettu, että pääsee näkemään näin paljon upeaa tanssia! Ilmaisohjelmaa en ehtinyt paljoakaan seurata, mutta kansallibaletin kesäkiertuetta ehdin katsomaan. Harmi vain, kun sää sotki suunnitelmaa sen verran, että esitys jäi hyvinkin lyhyeksi, sillä sade ei sallinut kärkitossuilla tanssiista ulkolavalla.


Tämä kesä tuo tullessaan paljon kaikkea uutta ja jännittävää. Mutta ennen kuin sukellan kaikkeen uuteen ja ihmeelliseen, pitäisi käväistä Kuopion Viinijuhlilla, koska siitä on tullut jo jonkinlainen perinne. Palailen blogin pariin taas kun muuttokiireet sen sallivat. Nautitaan ihanasta kesäsäästä, joka ainakin täällä meillä päin on nyt pari päivää vallinnut ja tulee kai vallitsemaan vielä ensi viikollakin.

3 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!