lauantai 11. heinäkuuta 2015

ABLECS15: Viimeinen uupuva lakkaus

Huhhuh, tulipahan pikku bloggaustauko. Ja voi tulla toinenkin, sillä tuntuu että tämä heinäkuu on aivan super kiireinen. Muutto on tehty ja koti alkaa näyttää jo kodilta, mutta hommaa riittää silti niin paljon, että tunnit tuntuvat välillä loppuvan vuorokaudesta. Niin ja kävi myös semmoinen kiva juttu, että uuden kodin lähellä työskentelevät tietyömiehet taisivat sohaista jotakin kaapelia tällä viikolla niin, ettei netti ja tv pelanneet hetkeen... Nyt taas pelaa. :)


Nyt kuitenkin olisi aika julkaista blogissa viimeinen ablecs15-lakkaushaasteen lakkaukseni. Loppua kohden osallistumisvauhtini vähän hiipui ja loppupäästä jäi muutama teema toteuttamatta. Viimeisellä viikolla tein vain yhden teeman mukaiset kynnet ja ne tulevat nyt tässä. Teema on "I Do", eli ehkä tämä viittaa häihin?


Päätin lähteä toteuttamaan simppeleitä, tyylikkäitä ja yksinkertaisia "hääkynsiä", jotka voisi sopia vaikak morsiamelle. Valitsin käyttööni kaksi lakkaa: Delush Polish Bare To Be Bold ja Essence Snow Alert! Lopputuloksesta tuli mielestäni kiva ja sellainen, mihin pyrin, vaikka eihän nämä nyt mitenkään kovin erikoiset kynnet ole.Muistin juuri tätä postausta kirjoitellessani, että minulla on kyllä tehtynä yhdet toisetkin kynnet, jotka olisivat sopineet tähän teemaan kuin nenä päähän. Täytyykin koittaa kaivella koneen kätköistä, jos olen muistanut ikuistaa kyeiset kynnet kuviin, sillä haluaisin nekin teille esitellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!