perjantai 17. heinäkuuta 2015

Laveran punaa

Joku ehkä muistaa, että kerrroin voittaneeni Laveran pienen tuotepaketin heidän arvonnassaan keväällä? Lavera on minulle tuttu erityisesti käsirasvoistaan ja välillä satunnaisesti tulee muitakin Laveran tuoteita hankittua. Mm Sokoksilla on usein joitakin kivoja tarjouksia Laveran tuotteista.


Nappasin ihana uuden Pink Fuchsia punani käyttööni ja yhdistin sen pinkkikauluksiseen paitaan. Huulet ja kaulus mätsäsivät kivasti toisiinsa. Samallan muistin, että minullahan on toinenkin Laveran puna. Kyseessä on paljon neutraalimpi Rosewood Dream, joka sopii hyvin arkipunaksi, koska ei ole mitenkään huomiota herättävän värinen. Siksi tämä on ehkä jäänyt harmillisesti hieman vähälle käytölle, enkä tosiaan ole muistanut, miten hyviltä nämä Laveran punat tuntuvatkaan.


Pink Fuchsia on tosiaan ehkä enemmän minun värinen, eikä ihme, sillä sain valita sävyn itse. Rosewood Dream on taas aika kaikille passaava sävy, semmoinen "peruspuna". Laveran punissa on minusta mainio koostumus. Väri levittyy helposti huulille ja jättää sopivan pehmoisen tunteen. Huule tutnuvat mukavilta vielä pitkään huulipunan levittämisen jälkeen. Ei ikävää kuivaa tunnetta, vaan huulet tuntuvat samalla myös kosteutetuilta. Nettisivullakin mainostetaan, että puant hoitavat samalla kun antavat huulille väriä. Hoitavilta nämä tosiaan tuntuvat. Puna pysyy myös mielestäni hyvin, tosin ei tämä tietenkään syömistä ja juomista kestä. Voisin kuitenkin hyvinkin hankkia useampiakin laveran punia ja ehdin hieman käydä sävyvalikoimaa läpi. Ainakin punaiset Wild Cherry ja Red Perry Charm jäivät houkuttamaan.


Yllä RoseWoood Dream ja alla Pink Fuchsia.


Tähän viimeiseksi vielä pieni loppukevennys. Välillä tulee nimittäin napattua mitä hullunkurisempia kuvia omista lemmikeistään. Ainakin nämä minun karvapalleroni nukkuvat välillä mitä kummallisimmissa paikoissa ja asennoissa. Etsi alla olevasta kuvasta koira. :DOnko Lavera merkkinä ja Laveran punat tuttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!