keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Ramdom kynsikuvaspämmi

Löysin koneeltani kynsikuvia, joita en ole syystä tai toisesta aiemmin julkaissut. Nämä ovat kaikki itseasiassa jo aika vanhoja, nimittäin nämä ovat kaikki viime talvelta. Miksihän nämä ovat jääneet julkaisematta? Ehkä siksi, että kaikki tuntuvat olevan "pikaalakkauksia", eli kynsillä ei ole oikeastaan minkäänlaisia koristeluja, vain kovin yksinkertainen lakkaus. Eli kun kynsissä ei ole oikein mitään esiteltävää, niin ne jäävät helposti pyörimään koneen kuva-albumeihin.


Lisäksi julkaisematta jää helposti lakkaukset, joissa käytettyjä lakkoja en ole ehtinyt kuvata. Kun lakkamäärä liikkuu siellä sadoissa, on välillä hieman haasteellista lähteä etsimään, että mikäs tuo kuvassa näkyvä lakka onkaan. Yllä olevasta kuvasta tunnistin heti violetin lakan KBShimmerin Snow Flaking Wayksi, mutta valkoista en muistanut. Muistin, että kyseessä on jokin indie merkki, mutta siihen se sitten jäikin. Nyt jaksoin selvittää, että kyseessä on Darling Divan Perdita.


Välillä kohdalle osuu myös lakkauksia, joissa käytettyjä lakkoja minulla ei edes kaikkia enää ole, vaan olen osan myynyt pois. Ja joskus ei auta, vaikka olisin käytetyt lakat kuvannut, sillä esimerkiksi alla olevasta kuvasta ei käy suoraan selville, onko Essien lakka nyt The Girls Are Out. No, kävin asian tarkistamassa ja onhan se. China Galzen Technoa ei enää kokoelmistani löydy. Cadillacquerin lakka oli taas semmoinen, että nimi piti kyllä käydä tsekkaamassa ihan pullon pohjasta, en sitä tuon kuvan perusteella tunnistanut. Kyseessä on siis Easy As Pie. Lakkaus itsessään ei ole kovin kummoinen. Ajattelin, että Essien sävy sopii Cadillacquerin violetinpinkkeihin glittereihin. Ja Technolla oli pakko saadavähän kimallusta kokonaisuuteen, mutten olisi ollut niin tylsät kynnet.Seuraavissa kynsissä on taas käytetty lakkoja, joita olen jo kerennyt myydä eteenpäin. Valkopohjainen glitter on mielestäni Delush Polishin I Wanna Dance With Some Bunny, jonka myin vain koska minulla on ihan älyttömästi valkopohjaisia saman tyylisiä glitterlakkoja. Ne ovat ehdottomasti heikkouteni. Päätin, että yhdestä on luovuttava.


Tein kaksi aksenttikynttä, joissa on liukuvärjäys glitterlakoilla. Muistan, että lakat olivat merkiltään China Glaze, mutta nimistä en enää mene takuuseen. Olisikohan kyseessä ollut Some Like It Haute ja jokin Prismatic kokoelman lakoista? Niistä minulla on kyllä vielä useampiakin omana ja taisin jossain vaiheessa omistaa koko kokoelman? Ne ovat kuitekin loppupeleissä niin lähellä toisiaan, että myin osan pois.


Jääkö muilta paljon julkaisematta kynsikuvia vai pyrittekö aina julakisemaan kaikki kuvat? Toisaalta kynsien kuvaamisessa on se hyvä puoli, että ei niistä näe ainakaan kovin helposti, vaikka kuvat olisivat vanhoja. Okei, kynsien mitta voi olla eri kuin sillä hetkellä ja kyllähän ne lakkaustaidotkin kehittyvät, mutta periaatteessa en koe kynsikuvien "vanhenevan" yhtä helposti kuin monien muidenkuvien. Asukuvissa kun voi helposti nähdä vaikkapa ulkona vallitsevasta säästä, että kuva ei ole tuore. Vaikka eihän sekään kai kiellettyä ole, että julkaisee kesäasuja keskellä talvea ja toisin päin? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!