maanantai 13. heinäkuuta 2015

Super nopea meikki

Jaan teille nyt oman vinkkini super nopeaan pikameikkiin, johon turvaudun yleensä silloin, kun haluaa jotain piristystä kasvoille, mutta ei ole aikaa kunnon meikkaamiseen. Tämmöisiä päiviä on tuntunut viime aikoina olevan enemmän kuin tarpeeksi.


Koko hommassa on avainasemassa huulipuna. Oikeastaan mitään muuta ei tarvita, mutta itse tykkään kyllä ehdottomasti käyttää myös kulmakynään, se on omalla kohdallani ihan must, vaikka välillä myös kestovärjään kulmiani. Silti en osais elää ilman kulmaväriä. Tällä kertaa valitsin mukaan myös poskipunan tuomaan aavistuksen väriä kasvoille.


 Tämä nopea look syntyi siis MaxFactorin Colour Elixir huulikynällä (sävy Passion Red), Lumenen Blueberry puuterimaisella kulmavärillä ja Essencen Come To Town kokoelman poskipunalla (sävy Is That You, Santa?).

MaxFactorin huulikynän olen saanut Livboxista ja tykkään siitäh irmuisesti. Sävy on klassinen punainen, joka sopii mielestäni minulle hyvin. Koostumus on ihanan pehmeä ja helposti levittyvä, mutta tämä pysyy myös hyvin. Lumenen kulmapalettiin olen kovasti tykästynyt viime aikoina ja se on jo melkein päivittäisessä käytössä. Tällä saa vahvat ja näkyvät kulmat. Essencen vaahtomiaset poskipunat olivat jännä uusi kokeilu ja toimivat minusta yllättävän hyvin. Näitä ei tarvitse ottaa kuin ihan vähän ja häivyttyvät todella nätisti iholle. Käytänkin nykyään paljon cream-koostumuksellisia poskipunia.


Kyllä punaiset huulet tuovat heti pirteyttä olemukseen ja joskus kun on vähän enemmän aikaa, niin lisään tähän yhdistelmään sitten ripsivärin ja mahdollisesti rajaukset. Näin silmälaseja käyttävänä ihmisenä olen kuitenkin todennut, ettei se ripsivärikään ole aina must, vaan mielummin käytän aikaani huulien punaamiseen ja kulmien tarkkaan värittämiseen. Piilaripäivinä pikameikkini on edelleen kulmakynä ja ripsiväri, mutta lasien koen antavan sen verran anteeksi, ettei ripsiväriäkään ole aina pakko laittaa. Lasittomana koen ripsarin olevan kyllä ihan must edelleen. Muuten ei tunnu silmät erottuvan ollenkaan päästä, kun on tottunut siihen, että lasit niitä kehystävät.

Mitkä meikkituotteet teillä on must ja millaisia pikameikkejä te harrastatte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!