lauantai 8. maaliskuuta 2014

Kauneusbloggaajien miitti Kuopiossa (osa 2)

Nyt olisi aika esitellä hieman taas kosmetiikatuotteita ja nämä kaikki ihanuudet sain siis Kuopion kauneusbloggaajien miitin yhteydessä! Vierailimme Make Up Storella Matkuksessa ja sieltä sainkin tuon ihanan pinkin kassun täynnä uutuuksia, mutta sen lisäksi vielä Maria oli homamnnut meille muutaman muun sponsorin, joiden tuotteet oli kääritty tuohon upeaan lahjapaperiin.


Aloitetaanpa tuotteista, jotka saimme Make Up Storelta. Näitä oli niin paljon, että en tiedä mistä testaamisen aloittaisin! Kaikki hyvin mielenkiintoisia uutuuksia ja esim nuo kynsikoristeet ovat vasta tulossa myymälään.

Nuo pyöreät purkit alla olevassa kuvassa ovat kynsikoristeita (kaksi vasemmalla). Pieni purkki sisältää söpöjä kolmiulotteisia perhosia, jotia en onnistunut saamaan kynsimiitin yhteydessä, joten nyt olin näistä oikein tyytyväinen ja isommassa rasiassa on jo kynsimiitin yhteydestä tuttuja ruusukkeita. Näistä näkee tarkepaa kuvaa mm. Mariannen postauksessa. Itse kun en tajunnut ottaa kuvaa kannet auki. Make Up Storella on aina jännittäviä uutuuksi kynsien koristeluun, aiemmin heillä on ilmestynyt mm. mielettömiä piikkejä ja pääkalloja kynsille kiinnitettäväksi. Nyt on jo ideota, millaiseen lakkaukseen näitä kukkia ja perhosia yhdistäisin...


Iso valkoinen pallo tuossa pussissa on Konjac -sieni, jonka kokeilua odotna oikein innolla! Tämä on siis 100% luonnontuote ja kestää käytössä noin 1-3kk. Sieni siis kastellaan ja sillä voi poistaa myös kevyen meikin. Iho puhdistuu ja sieni myös kuorii ihoa hellävaraisesti.

Saimme lisäksi ripsivärin, eye pencil sävyssä Not So Dark jase on uutuus. Eli tämä kannattaa hakkia, jos haluaa ei-ihan-mustaa. Kynä on pehmeä ja levittyy helposti. Hyvänä vinkkinä saatiin, että siveltimellä kynän jälkeä voi hieman levittää ja saada näin aikaan kapea ja siisti rajaus.

Saimme myös yhden huulikiillon (led-valolla!) lahjapussukassamme ja innostuin ostamaan itse toisen, koska värit olivat jotenkin niin houkuttelevia ja kimmeltäviä! Näissä kaikissa uutuuskiilloissa on tosiaan led-valo tuossa korkissa, joten pimeässäkin näkee lisätä kiiltoa huuliin! :)


Lahjana saimme vaaleamman Hot Pinkin ja itse ostin Fizzin, joka pääsikin heti samana iltana vielä huulille, kun lähdin katselemaan luokkakavereiden tanssiesityksiä ja juhlistamaan ystäväni syntymäpäivää. Alla kuva tuotteesta huulilla, rajasin huulet ensin pinkillä huultenrajauskynällä ja sitten laitoin tuota upeaa huulikiitoa.


Yksi sponsoreistamme oli Oriflame, jolta saimme tuotteita ihan tuplat! Näistä onkin osa siis päätymässä piakkoin arvontapalkintoon, joten pysykää kuulolla arvonnan suhteen, varsinkin jos nämä tuotteet yhtään kiinnostavat!


Saimme Tender Care "ihmevoidetta" mustaherukkaisena versiona ja tämä sopii kuiville & karheille ihoalueille. Mustassa purkissa on taas puolestaan Studio Artist Gel liner eli geelilineri, jonka mukan tuli myös pieni sivelin. Valkoiset putkilot ovat kosteuttavia Lip Spa Therapy -huulivoiteita. Viimeisenä vielä Volume Build tuuheittava ripsiväri.


Myös Dermosil lähti sponsoroimaan miittiämme ja saimme pari tuotetta: puhdistusvaahdon ja kasvoseerumin. Itse olen kovin ihastunut puhdistusvaahtoihin viime aikoina, joten testaan tätä oikein mielelläni. Ja Dermosilin tuotteista olen tykännyt aina kun niitä oeln käyttänyt.


Aila Airo sponsoroi miittiämme alla näkyvällä silmämeikkisetillä. Tästä innostuin erityisesti siksi, että paketin ripsiväri on vedenkestävä (samoin kuin rajauskynä) ja minähän olen vuosia käyttänyt vedenkestävää ripsiväriä ennen kuin taas uskallauduin kokeilemaan muuta. Paketissa on tietenkin myös puhdistusaine näille tuotteille.


Alla näkyy pieni pussukka, jossa on jotain valkoista. Kyseessä ovat Mariannen tekemät kylpypommit, joita hän lahjoitti meille kaikille osallistujille! Kiitos, nämä ovat hirmu söpöt ja söpösti paakttu!


Cleopatra's Secret oli myös yksi sponsoreistamme ja he lähettivät meille arvottavaksi joitakin tuotteita, jolloin kohdalleni sattui nuo äärettömän herkulliset toffeet ja samme lisäksi jokainen jonkun aiemmin ilmestyneen boksin kokonaisuudessaan! Cleopatra's Secret on siis idealtaa samanlainen kuin LivBox, joka on varmasti monelle tuttu. Joka kuukausi kotiin tulee yllätyspaketti, jossa on erilaisia kosmetiikkatuotteita. Paketit sisältävät täysikokoisia tuotteita ja hintaa boksilla on 19,95e/kk.


Minulle osui kohdalle Tammikuun laatikko ja sen sisältö näkyy yllä. Ruskeassa tuubissa on Planeta Organican käsivoide, joka sisältää sheavoita. Keltainen pullo kuvan keskellä on Famous Names - Dadi'Oil kynsinauhaöljy. Luomiväripaletti on MeMeMe kolmen värin paletti, jolla on tarkoitus saada aikaan tyylikäs smokey eyes. Viimeisenä vielä terotin ja silmänrajauskynä E.l.f.:lt. Kaikki tuotteet tuntuvat sellaisilta, että niille on käyttöä ja odotan innolla niiden testailua.

Tämmöisiä ihanuuksia siis sain miittimme yhteydessä. Suuri kiitos vielä kaikille sponsoreille, koska en tosiaan odottanut saavani näin paljon taas kaikkea kivaa! Käyttökokemuksia tulee kun ehdin tuotteita testailemaan... Jos jokin tuote erityisesti kiinnostaa, niin vinkkaa kommenteissa ja koetan kirjoitella siitä pian lisää!

2 kommenttia:

  1. Oi kaikkea ihanaa oot jälleen saanut ja oriflame tuotteet kiinnostaa joten arvontaa odotellessa.Ei ole tullut pitkään aikaan tilattua sieltä mitään

    VastaaPoista
  2. eekku: Kiva kuulla, eli arvontaa on kyllä tulossa piakkoin!

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!