sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Sinistä, pinkkiä ja vähän lilaa

Ihan alkuun pakko hehkuttaa, että kattokaapa mitkä mä löysin alennusmyynnistä, aivan mun näköiset töppöset! Ja nämä olivat kaiken lisäksi ihan puoli ilmaiset, koska maksoivat vain 5e. *happydance*


Sitten siihen itse aiheeseen, eli kynsiin. Tässä kynsikuviani selaillessa ja nettiin lataillessa oon huomannut, että oon jälleen kerran tykästynyt paljon pinkin, sinisen ja violetin yhdistelmiin.


Etsin kynsilleni lakkoja, joita en ole vielä kynsille asti saanut tai joita en ole aikoihin käyttänyt. Käsiini osui China Glazen Santa Red My List, jonka sain Joensuun kynsimiitissä Mimaxilta. Se oli saatava kynsille. Samoin Wet 'n' Wildin Teal of Fortune, jolle omistan kyllä dupen, nimittäin Zoyan Charlan. Alkujaan hankin tämän lakan juurikin Zoyan korvaajaksi. Ainakaan vielä en ole tästä luopunut.


Tein näillä edellä mainituilla lakoilla helpon liukuvärjäyksen keittiösienellä, mutta jätin tahallani värit aika selkeiksi raidoiksi. Koko kynsi kuorutettiin vielä Models Ownin Juicy Julesilla ja kimmellys oli taattu. Juicy Julesia ei ole tullut käytettyä paljoa, vaikka se on jo pidempään ollut laatikossani. Aikoinaan hankin sen kun edellinen vastaava glitterini oli jo ihan jämähtänyttä ja venyvänvanuvan paksua. Useammin voisi kaivaa tämän laatikosta, koska onhan JJ nyt niin kovin ihana! Ainakin jos tykkää kimmellyksestä. :)


Toiset samaa sävymaailmaa olevat kynnet syntyivät kun lähdin testaamaan Golden Rosen Carnival sarjan lakkoja ja mietin mitä sävyjä laitan niiden alle. Minulla on myös keltainen lakka kyseisestä kokoelmasta, mutta sen jätin toiseen kertaan. Lakat vilahtivat aiemmin tässä postauksessa.Valitsin alle Essien Rock The Boatin, Rimmelin Ultra Violetin ja OPIn If You Moust You Moustin. Carnivalini olivat kummatkin sinisävyisiä, toinen tummempi ja toinen hyvin vaalea. Testasin kumpaakin hieman eri värisille pohjille.

Rimmelin lakka on saatu Joensuun kynsimiitistä ja testasin sitä nyt ensimmäistä kertaa kynsille. Oli muuten todella kaunis väri ja peitti muistaakseni jo yhdellä kerroksella hyvin. Tosin ise laitan aina varmuudeksi kaksi ohutta kerrosta.Tummempi carnival erottui todella hyvin miltä vain pohjalta kun taas vaaleampi olisi näyttänyt ehkä paremmalta tummemmalla pohjalla? Erityisesti tykkäsin tuosta tummemasta carnivalista pinkillä pohjalla, eikä se hullumpi ollut violetillakaan pohjalla. Kirkas sininen pomppasi kivasti esiin melekin väristä kuin väristä. Kuten kuvista ehkä huomaakin, kumpikin käsi oli vähän erilainen. Yllä oikea- ja alla vasen käsi.


Pinkki ja violetti ovat aina kuuluneet lempiväreihini ja nyt kynsiharrastuksen myötä oon tyksätynyt myös siniseen, koska se on niin kiva yhdistää juuri pinkkiin ja violettiin. Mitä ajatuksia tämmöinen väripaletti lukijoissa herättää? Tykkäättekö vai onko liian hempeetä? :)

5 kommenttia:

 1. Todella kauniin näköisiä kynsiä, ihanan värisiä.

  VastaaPoista
 2. Kivoja kynsiä ja ihanat töppöset =)
  Mistä löysit?

  VastaaPoista
 3. imlacking: Kiitos paljon! :)

  Miracle: Mäkin tykkäsin kummistakin enkä osaa sanoa kummista enemmän. :)

  eekku: Matkuksen Skopunktenista löysin.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!