maanantai 13. tammikuuta 2014

Keltaista!

Pmeänä vuodenaikana on mukava piristää itseä ja mahdollisesti myös muita ihmisiä pirteän värisillä vaatteilla. Hankin tässä syksyllä itselleni keltaiset farkut ja samalla kerralla mukaan tarttui myös söpöt ja pirteät kukkakuosiset legginsit. Niin ja musta iltalakku, koska niitä ei ole koskaan liikaa. Varsinkin jos alennuksessa on. :)


Yhdistin keltaiset housut turvalliseen ja mukavaan mustaan. Musta toppi on väljä ja sivuilta pidempi. Topin lisäksi oli tietenkin pakko vetäistä päälle vielä pitkähihainen, jotta tarkenee. Mustat matalat saapikkaat ja hiukset nutturalle. Korviin vielä söpöt vaaleansiniset korvikset (niitä englanninlakujen pyöreitä vaaleansinisiä karkkeja muistuttavat) ja rento asukokonaisuus oli valmis. Niin ja sormeen nappasin ison hopeisen sormuksen kerrankin kun muistin.


housut Broadway
toppi H&M
neule Inspire
kengät Inspire
korvakorut Eekun tekemät


Vaatteiden lisäksi kynsillä on kiva tuoda väriä pimeään vuodenaikaan. Milba muistaakseni joskus teki hiekkalakoilla jonkun kirkkaan ja pirteän liukuvärin ja siitä lähtien on tehnyt mieli kokeilla myös. Valitsin värit kokeilemattomista hiekkalakoistani ja kynsille pääsi nyt keltaista, oranssi ja pinkkiä hiekkalakkaa. Tämä oli ihanan pirteä yhdistelmä! Ja sain kerralla kolme testaamatonta lakkaa kynsille, ei sekään yhtään huono suoritus! :)


Lakkapulloista en ottanut kuvaa, mutta kaikki ovat Perfectin hiekkalakkoja. Hiekkalakkoja on kertynyt kokoelmiin aika paljon, mutta vieläkään niitä ei tunnu olevan tarpeeksi. Mä todellakin tykkään tästä hiekaktrendistä. Pakko saada hiekkalakkojakin kaikissa mahdollisissa väreissä. Kimallus on kyllä aika ehdoton juttu, vaikka pari kimaltamatontakin hiekkalakkaa omistan, mutta ehdottomasti mielestäni ne kimmeltelevät ovat useammin mieleeni.

Mitä tykkäätte hiekkalakoista? Entä piristättekö pimeitä ja harmaita päiviä kirkkailla kynsillä tai vaatteilla?

12 kommenttia:

 1. Perfectin lakkoja minäkin käytin siihen liukuvärjäykseen. :P Nää todella yllätti mut laadullaan, tällä hetkellä kynsillä S75(violetti), joka on todella ihana!

  VastaaPoista
 2. Milba: Hih, no sit on tosi samikset. :) Mäkin tykkään näiden laadusta ja on siksi tullutkin hankittua tosi monta eri väriä.

  Miracle: Kiitos! :)

  EliZaaa: Kiitos, ne tosiaan piristää harmaampaakin päivää.

  Kynsille: Kiitos paljon, itsekin koin että tuli tosi onnistunut. :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Eika... Noista kynsista tulee mieleen lapsuuden etelanlomamatkojen turistipaidat! Todellakin valoa pimeaan! :)

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Past-Midnight Tea Party: Eikä, nyt mä nauran ihan kuollakseni... Palmukuviot vaan puuttuu... Tosin niitäkin löytyis. :D

  VastaaPoista
 7. Pirtsakka postaus ja noi liukuvärjätyt hiekkakynnet , aivan yli-ihanat <3!

  VastaaPoista
 8. Mulla taitaa olla ympäri vuoden erikoisia ja värikkäitä vaatteita =)
  Jei mun tekemät korvikset

  VastaaPoista
 9. Ihanaa keltaista! Olen jostain syystä ihastunut nyt keltaiseen ja oranssiin :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!