maanantai 20. tammikuuta 2014

Joululahjoja itselle

Esittelin jo aiemmin joululahjani, jotka ehkä yllätyksellisesti eivät sisältäneetkään kovinkaan paljoa kynsilakkoja tai muita kynsijuttuja. No, tähän on aika hyvä syy, meinaan joulun alla tuli kyllä tilailtua kynsilakkoja ikään kuin itselle joululahjaksi.

Esimerkiksi tämä Cesarsin paketti kotiutui juuri sopivasti jouluksi.


Paketti sisälsi pari yllätystäkin, nimittäin tilaukseni joukkoon oli sujautettu hieman suklaata, varvassormus ja tarra-arkki. Tilasin alennushintojen houkuttelemana muutaman China Glazen lakan ja mukaan tarttui muutama muukin jo pidempään himoitsemani lakka.


Ensimmäisessä kuvassa on OPI The Gown Needs A Crown ja China Glazen Just Be-Claws. Toisen kuvan Chinat ovat myöskin joulukokoelmasta: Be Merry, Be Bright ja Put A Bow On It. Viimeisessä kuvassa no kaksi A Englandin lakkaa: On A Silver Platter ja Dancing With Nureyev.


Tein myös muutaman löydön Citymarketista. Sally Hansenin tarrat olivat tarjouksessa ja hamstrasin kaikkia mahdollisia kuoseja. Essien lakkoja oli myös tarjouksessa, vaikka harmikseni joissakin Citymarketeissa ollut 2kpl yhden hinnalla ei ollut voimassa meillä. Ostin Essien Solematen ja Beach Bumblun.


Jouluaattona tuli tilattua Cesarsilta Zoyan lakkoja, koska nämä ovat vain niin upeita ja näitä on aika vähän missään myynnissä. Mukaan tarttui kolmme Pixie Dustia ja Dream, jota olen jo pidempään halunnut.


Lisäksi sain vielä jouluna käsiini oman osani eräästä kimppatilauksesta, mutta esittelen sen vasta toisessa postauksessa, koska tilaus sisälsi Essencen lakkoja olen tekemässä Essencen lakoistani juuri teille omaa esittelypostausta. Teidän täytyy siis malttaa sinne asti.

Tämmöisiä lakkahankintoja tuli siis tehtyä joulua tekosyynä käyttäen... Mitäs tykkäsitte? Ostatteko usein muut itsellenne lakkoja lahjaksi?

6 kommenttia:

 1. Hyviltä näyttää! :)

  Kyllä vaan, itselle tulee ostettua arjen pikku lahjoja niin että niitä tippuilee postiluukkuun usein jopa viikoittain! Mitä sitä edes keskittämään moista iloa pelkästään jouluun ja synttäriin niin on useammin mukavampaa... ; D

  VastaaPoista
 2. Ooooooh! Ihania lakkoja! Varsinki noi Zoyat<3 Itsekin tilasin silloin 3kpl niitä :D

  VastaaPoista
 3. Ihania ostoksia ja hei jos löydät halvalla alesta noita sally hansen sitä tatuointikuosilla olevaa nii osta mulle maksan takas =)ois kiva testata

  VastaaPoista
 4. Ihania juttuja, etenkin Zoyat! :) Minä tavallaan ostin pari lakkaa etukäteisjoululahjaksi ja nyt alennuksien myötä jälkikäteislahjaksi :D Eli hyvin on tekosyynä käytetty joulua.

  VastaaPoista
 5. E-S: Haha, hyvä pointti! :D Taidan seurata neuvoasi...

  Fani: Hyvä et joku muukin sortui niihin Zoyan lakkoihin! ;)

  eekkku: Oot kuule ollut mielessä ja mua on harmittanut kun mistään en oo löytänyt just sitä tatuointikuvioo! Eikä sitä mun suosikkia eli pitsikuvioo oo myöskään koskaan alessa, höh.

  Katjamari: Hyvä etten oo ainoa. :D Seuraava tekosyy on sitten kai ystävänpäivä? Ja se on niin lähellä että sitä voi jo alkaa käyttää?

  VastaaPoista
 6. Okei kiva täytyy yrittää itekki pitää silmällä ku kiertää kaupoissa

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!