lauantai 4. tammikuuta 2014

Loppuvuoden shoppailuja

Lupasin edellisessä postauksessa ostosten esittelyä, koska minulla on aika paljon eisttelemättä viime vuoden puolella tekemiäni hankintoja. Suurin osa on kynsiharrastukseeni liittyviä juttuja, mutta pari muutakin on eksynyt mukaan...


Hankin jo aikoja sitten uuden lompakon, mutta mielestäni en ole sitä vielä esitellyt blogini puolella. Tykkään tosi paljon brittilipuista, kuten olen joskus aiemmin maininnut ja tämä lompakko oli kaiken lisäksi kivan pieni, jolloin se mahtuu myös pinempäänkin laukkuun hyvin.

Bongasin myös hyviä alekenkiä itselleni. Kyllä nyt on tullut hankittua kenkiä ihan liikaa... Mutta nämäkin maksoivat yhteensä alle 40e, joten mielestäni hyvin kohtuullinen hinta. Mustia kenkiähän ei voi koskaan olla liikaa, eihän? Kummatkin merkkiä Inspire.


Kynsilakkarintamalla minulle on kotiutunut seuraavia juttuja. Nämä ovat ainakin melkein akikki tainneet vilahdella instagramissa, mutta tässäpä nyt vielä blogin puolella kaikki uutukaiset, joista moni on päässyt kynsillekin jo!


OPI DS Sapphire vaihtui siis Chanelin lakkaani ja se nähtiinkin jo kynsillä täällä. Seuraavassa kuvassa onkin OPIn Casino Royale ja Essien Rock The Boat. Jälkimmäinen näistä oli käytössä samassa lakkauksessa Sapphiren kanssa ja alla näkyviä siirtokuvia oli myös samaan aikaan kynsillä. Eli urakalla otin kaikkia uusia juttuja käyttään joulukynsissäni.


Adeninaan tein tilauksen alekoodin houkuttelemana ja otin ison setin siirtokuvia. Lisäksi ostin testiin korupohjia, jos vaikka innostuisin tekemään kynsilakoilla parit korut. Kiitokseksi tilauksestani sain kynsiteipin ja söpö pieni joulukorttikin oli mukana.


Kimppatilauksiakin tuli tehtyä ja niiden kautta minulle kotiutui Bundle Monsterin laattoja pari settiä kotelon kanssa (kiitos Miraclelle)...


...ja OPIn lakkoja. Kartutin DS lakkojen kokoelmaani parilla ja lisäksi oli pakko saada I Snow You Love Me. Näistä kuuluu kiitos Milballe.


Anttilan alehyllystä bongasin jälleen Sally Hansenin kynsitarroja ja pakko oli ottaa yksi kuis, jota en vielä omistanut. Näitä on monissa K-ryhmän kaupoissa alessa aina tasaisin väliajoin ja riippuu paljon paikkakunnastakin. Kuopiosta olen löytänyt näitä alesta sekä Anttilasta että Citymarketista.


Hankin Seppälästä pari tuollaisia kätevää seinälle ripustettavaa lokerikkoa. Toiseen laitoin meikit ja toiseen hiustenlaittoon tarvittavia juttuja. Nyt on kaikki ihanan selkeästi esillä, eikä tarvi kaivella jostain pussukoiden pohjalta. Esittelen vielä myöhemmin nämä käytössä. Mietin jopa tarvitsisinko vielä kolmannen tämmöisen, koska korutkin voisi tähän laittaa hyvin.


Tiimarin loppuunmyynnissä kävin vielä pyörähtämässä ja onnistuin löytämään yhden kuvioleikkurin! Jee, pääsen vihdoin testaamaan niitä kynsilakasta leikattuja koristeita! Harmiksen oli tosiaan vain tuo yksi sydämen kuvalla varustettu leikkuri. Tai oli muitakin, mutta se kuvio oli niissä aivan liian iso kynnelle.


Polishinail Shop sponsoroi miittiämme Joensuussa alennuskoodilla ja tartuin tilaisuuteeni tilaamalla sieltä siirtokuvia. Nyt nekin ovat kotiutuneet ja odottavat käyttöön pääsyä. Tilasin sen verran kesäisiä, että joudun ehkä hetken odottelemaan että nämä kynsille pääsevät. Tosin noille sulille löytyy lakkausidea... Sen ehkä toteutan lähipäivinä. Olin muuten todella tyytyväinen tähän ensimmäiseen ostoskertaani kyseisessä kaupassa. Infosivat todella hyvin tilauksen etenemisestä ja tuotteet tulivat kirjattuna kirjeenä perille mielestäni kohtuullisessa ajassa. Minulla ei ole paljoa kokemusta ulkomailta tilaamisesta, mutta täältä voin tilata toistekin. :)


Yllä näkyvät lakat ovat myöskin kimppatilauksen kautta tulleita. Fani tilaili paristakin eri kaupasta lakkoja ja tämmöiset sitten kotiutuivat minulle. Sain vihdoin China Glazen Running In Circlesin, joka sekin on nähty jo kynsillä. Golden Rosen Carnivalit odottavat vielä testaamista kynsille. Nuo siniset ainakin sopivat hyvin talveen.

Mitä näistä odotat näkeväsi eniten kynsillä?

3 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia :-). Nuo siniset Golden Roset kiinnostavia, oliko siis niin ettei niitä enää Suomesta saa...

  VastaaPoista
 2. Todella paljon kaikkea ihanaa olet ostellu =)

  VastaaPoista
 3. Funky and Flirty: Omani ainakin tilasin ulkomailta ja en ainakaan tiedä paikkoja, joista Suomesta noita saisi kun Seppäläkin lopetti melkein kaikkien muiden lakkojen myynnin paitsi niiden omien.

  eekku: Jep, nyt on taas paljon testailtavaa. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!