maanantai 27. tammikuuta 2014

Hyvä postipäivä ja -viikko

Taas tulee postauksen täydeltä materialismionnellisuutta, nimittäin tähän tammikuulle sattui semmoinen viikko, jolloin joulu palasi tähän kotiin.


Ensinnäkin yllä näkyvät ihanuudet sain kun Milba kävi ne tuomassa minulle. Samalla Milban matkaan lähti yksi leimauslaatta minulta. Ensimmäisenä vasemmassa yläkulmassa on China Glazen Liquid Crystal, jota olen jo pidempään himoinnut. L.A. Girliltä kotiutin ihania Splatter glitterlakkoja (mattaglitteriä, nam!) neljä kappaletta ja kolme holoa samalta merkiltä. Noiden splatterien nimet on muuten aivan älyttömän mahdotonta muistaa, koska ne ovat kaikki ihan samanlaisia. Kuvan mukaisesti vasemmalta oikealle lakat ovat Splat, Splatter, Splash ja Sprinkle. Menikö jo kieli solmuun? Minulla ainakin meni...


Samana päivänä postin kautta minulle tuli kolme ihanaa Kikon uutta Sugar Mat lakkaa, joiden kanssa kävi onni, sillä nämä olivat juuri ne joita eniten tästä uudesta kokoelmasta halusin. Kikon sivulla uusi sokerilakkojen setti oli loppu ja itku meinasi tulla. Onneksi facessa hetken huudeltuani näiden perään minulle tarjottiin näitä kolmea.Samassa paketissa tuli Jaden Sunset ja Gloss 'n Sparklen Strawberry Jive, joka on ensimmäinen lakkani tältä merkiltä.


Ja ne ei postin tuomat lakat siihen loppuneet! Samana päivänä sain käsiini myös pari Peel off basea, jotka mulle ystävällisesti diilattiin. Jee, kiitos! Näitä pitäisi testata pian!

Seuraavan päivänä lakkaposti senkun lisääntyi...


Nämä kolme kaunokaista kotiutin facen kirppiksen kautta. Dollsih Polish Care Bear Stare, Color Club Other Worldly ja Zoya Bobbi. Lisäksi tuli toinenkin paksu kuori, josta paljastuivat alla näkyvät Deborah Lippmannin lakat, jotka nappasin itselleni Love It!:n loppuunmyynnistä. Harmittaa kyllä kun vaaleanpunainen merenneitolakka jäi saamatta. Se oli membersilläkin loppu, kun sieltä piti aluksi tilata. Mutta sain sentään nämä kolme ihanuutta.


Ja jos postin kautta ei ole tullut tarpeeksi lakkoja yhdeksi viikoksi, niin kävimpä vielä noutamassa parit ostokset. Mulle diilattiin vähän lakkoja Englannista ja lisäksi ostin lakan facen kautta kaverilta.


Yllä näkyy miten söpössä paketissa mun tuliaislakat olivat! Mutta ennen paketin sisällön esitteleyä kiinnitetään hetkeksi huomio paketin edessä komeilevaan OPIn Lights of Emerald Cityyn, jonka hankintaa olin kovasti miettinyt ja nyt kun sain sen kirppishintaan ilman postikuluja, niin kaupat tuli.


Söpöstä paketista paljastui vähintään yhtä söpöjä lakkoja! Ja vielä suklaatakin! Nam! Nyt mulla on neljä uutta pitkään himoitsemani BarryM:n tekstuurilakkaa! Jee! Tuota mintunvihreää oon halunnut kokoelmiini varmaan niin pitkään kun muistan... :)

Arvatkaapa vaan miten vaikea oli valita mitä lakkaa laittais kynsille... Mulla sattui olemaan valkattuna jo pari Wild & Mildin lakkaa pöydälle ja niiden kaveriksi nappasin Care Bear Staren. Tämä halinallelakka oli vaan pakko saada jo nimensä perusteella ja onha tää nyt ihan ylisöpö!


Lakassa on paljon pastellisävyisiä glittereitä vaikka minkä muotoisena.Tämä on aika hailakka lakka, joka voisi näyttää upealta tumman lakan päällä?


Ja jotta homma menisi mahdollismman överisöpöksi, niin täytyihän näihin leimata vielä nalleja, sateenkaaria, sydämiä ja tähtiä. Ajattelin jo, ettei tuommoisesta sekametelisopasta näy mitkään leimat mihinkään, mutta kyllä ne sieltä jotenkin erottuivat. Sateenkaaret leimasin kolmea eri väriä käyttäen, joista pinkki ei oikein näkynyt. Mutta keltainen ja violetti kyllä. Nallet ovat pinkkejä ja violetteja, tähdet ja sydämet taasen keltaisia.


Leimasin pitkästä aikaa ja käytin tätä super isoa laattaa. Leimaamisen kanssa ei ollut mitään ongelmaa, vaikka vähän jännitin että osaanko enää. Käytin jopa ihan Konadin kovaa leimasinta, en "löllöästamperiani" ja siltikin osasin homman kuin vanha tekijä. :)


Löytyikös näistä semmoisia, joita itse olet viime aikoina hankkinut tai haluaisit?

5 kommenttia:

 1. Sullahan on tossa monta glitterlakkaa joiden kanssa testata peel offia;D

  VastaaPoista
 2. Kynsille: Heh, aivan! Laitan vaikka kaikkia kerralla! :D

  VastaaPoista
 3. Ihan muutava lakka vaan <3 IHANIA nuo kaikki, ei voi kylä muuta sanoa ;)

  VastaaPoista
 4. Fani: Heh, joo muutama... Nyt kun sais käytyä vielä vanhat läpi, että laittais myyntiin niitä mitä ei tarvitse.

  Eekku: Kiva et tykkäsit! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!