tiistai 14. tammikuuta 2014

Helppoja glittereitä

Kuten varmasti kaikki blogiin tänään eksyneet ovat huomanneet, on ulkoasu mennyt uusiksi. Pidin blogissani kyselyn uuteen ulkaosuun liittyen ja tässä kyselyn tulokset:

Pitäisikö ulkoasu vaihtaa jo uuteen?
Kyllä 4 (57%)
Ei 1 (14%)
Ihan sama 2 (28%)

Näin ollen "enemmistön päätöksellä" vaihdoin blogin ulkoasua. Olin kieltämättä itse jo kyllästynyt edelliseen ulkoasuun ja kaipasin jo vaihtelua. Onneksi se tuntui sopivan suurimmalle osalle hyvin. Tällä kertaa kokonaisuus on mielestäni yksinkertaisempi, koska valitsin hyvin huomaamattoman taustakuvan ja lisäsin tällä kertaa taas otsikkokuvaan hieman kuvia. En tiedä olenko täysin tyytyväinen otsikkokuvaan, mutta sitähän voin aina vaihtaakun innostun sellaisen uuden taiteilemaan. Minulla on itseasiassa toinenkin kuva varastossa, ehkä testaan sitä jossain vaiheessa tai ehkä annan teidän äänestää suosikki kuvaanne ja otan sen sitten käyttöön. Miltä kuulostaa? Mielipiteiä ulkoasusta voi jättää kommenttiboksiin.

Tähän samaan postaukseen pistän vielä parit helpot glitterkynnet, jotka taisin lakkailla jo viime vuoden puolella. Nämä ovat olleet semmoisia pikaisia lakkauksia tai "hätäratkaisuja", kun lakat on ollut pakko vaihtaa ja aikaa uusien tekoon ei ole ollut paljoa.


Ensimmäiset helpot glitterit on toteutettu Yes Loven erilaisilla glitterlakoilla. Lakkasin neljällä erilaisella glitterlakalla liukuvasti kynsien kärjet ja pohjalla on tuollainen nude siniseen taittava lakka (vie keltaisuutta vähän pois kynsistä?), joka kantaa vain nimeä "Nail polish" ja numero on 01. En siis yhtään tiedä lakan alkuperää, koska olen saanut sen. Kumpikin käsi oli vähän erilainen, eli lakat eri järjestyksessä sormien kynsissä. Yllä vasen käsi ja alla oikea.


Toisiin glitterkynsiin valitsin pari pirteänväristä indietä, jotka ovat odotelleet lakkalaatikossani jo turhankin pitkään kynsille pääsyä. Rakastan kaikkia glitterisiä indieitä, mutta ne pääsevät turhan harvoin kynsille, koska ovat itsessään jo niin näyttäviä, etteivät kaipaa yleensä koristeluja. Siksipä säätän niitä yleensä tämmöisiin hätätapauksiin, kun lakkausaikaa ei ole paljoa. Voisihan näitä hyvin yhdistää johonkin skittletteihin esimerkiksi....


Kumpikin ihanuus on KBShimmerin. Keltainen on Blinded By The Bright ja pinkki You Drive Me Katie. Kumpikin lakka peitti kolmella ohuella kerroksella kunnolla. Nämä ovat ihana kirkkaita ja aika kesäisiä, mutta sopivat myös hyvin pimeän talven piristäjiksi.


3 kommenttia:

 1. Ihania kynsiä :) Noi ylimmät näyttää niin hyvälle! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana ulkoasu! Tykkään väreistä. Korkokengissä otsikon sydämet ovat kivat :)

  VastaaPoista
 3. Fani: Kiitos! :)

  Katriina: Voi kiitos, ihana kuulla!

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!