keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Käsirasva poikineen

Laveran, Primon, Ziajan, Artdecon, Mereneidin, Dr. Hauschkan, Alessandron ja Lushin tuotteet olen saanut näytteinä eri kynsimiittien kautta.

Varsinkin näin talvella kädet tuppaavat kuivumaan ja vaativat ainakin minulla enemmän rasvailua kuin kesällä. Lisäksi olin joulun ajan hommissa kausiapulaisena ja jatkuva rahan käsittely kuivattaa myös ehdottomasti käsiäni enemmän kuin "normaalielämä". Kynsilakanpoistoaine tietenkin myös kuivattaa käsien ihoa ja koenkin olevani aika riippuvainen käsirasvasta. Rasvoja on yleensä joka huoneessa lojumassa ja tykkään että joka laukun pohjalta myös löytyisi yksi rasva, ettei tarvitse lähteä koskaan mihinkään ilman käsirasvaa. Siksi varsinkin pienet matkakokoiset tai näytekokoiset pakkaukset ovat mieleeni.

Ajattelin nyt koota vähän tähän kokemuksia ja mielipiteitäni eri käsirasvoista ja käsien hoitoon liittyvistä tuotteista, joita kaapeistani löytyy. Samalla tuli hieman kartoitettua miten paljon näitä oikeasti on olemassa. Ensin esittelen muutaman tuotteen, jotka ovat tällä hetkellä ehkä aktiivisimmin käytössäni. Myöhemmin postauksessa vilahtavat kuvissa sitten loputkin käsien hoitotuotteeni.

Muistatteko joskus kun eisttelin Hämeenlinnan kynsimiitistä saatuja tuotteita? Esittelin silloin tämän yökäyttöön tarkoitetun "kynsirasvan". (Sama kuva kuin vanhassa postauksessa, koska halusin teidän näkevän tämän hauskan värin. :D )


Tämä Artdecon Ultra rich night repair cream for nails on kyllä ollut hyvää ja todella riittoisaa. Edelleen tuotetta on reilusti jäljellä. Tuoksu on aivan ihana (voimakas) ja tämä on semmoista todella rasvaista ja täytyy antaa rauhassa imeytyä käsiin, koska ei todellakaan imeydy ihan hetkessä. Mutta yön ylihän tämän pitäisikin antaa imeytyä.


Ehdoton suosikkini käsirasvositani on tällä hetkellä Face Helsingiltä saatu kaakaolta tuoksuva Ziajan rasva. Ihan jo vain sen syötävän hyvän tuoksun takia. Ziajan kaakao vartalovoi muuten palkittiin Ellen Beaty Awardseissa viime vuonna, enkä yhtään ihmettele. Kyllä minäkin haluaisin että koko vartaloni tuoksuu kaakaolle, nam! :D Tahdon ehdottomasti kokeilla jotakin muutakin kaakaon tuoksuista tuotetta, koska tähän ihastuin niin kovin! Tuubi on muuten pian jo tyhjä, nyyh! Jos joku haluaa jotain minulle joskus ostaa lahjaksi, niin näitä kaakaovoiteita voi ostaa. *winkwink*


Toinen tuote, joka nyt on aktiivisessa käytössäni on Primon (Dermoshopista) kynsinauhoille tarkoitettu voide. Voide on koostumuksena minusta kätevämpi kuin öljy, sitä on helpompi annostella sopiva määrä. Lisäksi tämä tuubi on hyvän kokoinen, eli pieni ja mahtuu helposti mukan laukun pohjalle. Tuotteessa on ihana mandariinin tuoksu. Hedelmiltä tuoksuvat rasvat ovat toinen heikkouteni jos ensimmäinen oli nuo kaakaon tuoksuiset. :)


Laveran käsirasvat ovat minusta ihania. Oranssin tuubin rasva on hedelmäinen, sinisen taas hyvin neutraalin tuoksuinen. Kummatkin ovat hyviä, imeytyvät nopeasti ja pidän merkin tuotteista jo siksikin että ne ovat luonnonkosmetiikkaa. I Love Me -messuilla oli ainakin hyvä tarjous näistä ja olen muutamasta miitistä saanut Laveran käsirasvoja itselleni.

Sante käsirasvatuubi oli melkein tyhjä, mutta otin sen kuitenkin kuvaan mukaan. Tuubi lensi kyllä kuvaamisen jälkeen roskiin kun olin sisältä kaapinut viimeiset rasvat käyttööni. Tämä on todella vanha ja taisin jossain vaiheessa tämän hukata kun se minulla vielä oli olemassa. Pakko myöntää, että välillä todellakin käy niin että joku rasvaputkilo unohtuu laukun pohjalle ja "hukkuu" näin kaapin perälle ja joskus saatan miettiä missä se yksi käsirasva mahtaa olla... Mutta yleensä ne jossain vaiheessa aina onneksi löytyvät takaisin käyttöön.

Doven käsirasvan olen ostanut joskus alesta kun minulla ei ollut silloin käsirasvaa matkassa. Se on ihan ok, mutta ei ihan lemppareitani. Rasva imeytyy mielestäni vähän hitaasti ja jättää hieman kalvomaisen tunteen käsiin.

Viimeisenä yllä olevasta kuvasta otetään käsittelyyn vielä Lushin Lemony Flutter, joka taitaa olla aika tunnettu kynsiharrastajien joukossa? Voimakas haju jakaa mielipiteitä, mutta itse tykkään yleensä kaikesta voimakkaasti tuoksuvasta. Tämä on todella riittoisaa! Omani olen saanut joskus aikoinaan miitistä arvontapalkintona ja sen parasta ennen päiväyskin meni juuri umpeen, mutta toistaiseksi tämä on edelleen ollut käyttökelpoista. Eipä tuotetta enää kovin paljon ole jäljellä ja yritän nyt käyttää sen loppuun ettei vain mene pilalle.


Rasvojen lisäksi minulla on tottakai kynsinauhaöljyjä. Voitin joskus arvonnasta tuommoisen yllä näkyvän ison vihreän pallon (jossa on kätevä pipetti) öljyä ja se on ollut todella riittoisaa. Siksi minulla onkin monta vielä testaamatonta kynsinauhaöljyä. Esim Nfu Oh:n kaunis pullo on vielä korkkaamatta, samoin kuvassa näkyvä Mereneidin kynsinauhaöljy.

Keskellä näkyvä Primon kynsinauhavoide, josta kirjoittelin jo tuolla aiemmin. Sen yläpuoella on Konadin kynsinauhaöljy, jonka ostin joskus muutamalla hassulal eurolla CesarsShopin avoimilta ovilta. Muovipakkaus puuttui, niin sain siksi halvalla hinnala. Olen tästäkin tykännyt ja aika riittoisalta vaikuttaa myös tämä tuote, koska sitä on edelleen hyvin jäljellä.

Dr. Hauschkan kynsiöljykynä on ollut kätevä ja se kulkee helposti mukana laukussa ja on siisti levittää. Tuotehan muistuttaa semmoista lakkojen korjauskynää, samanlainen pää tässä on. Juurikin tuon pään ansiosta uskoakseni tuotetta tulee maltillisesti sormille, eikä sormet ui kynsinauhaöljyssä. Tuoksu on mukava. Minulla on ollut näitä jo kaksi kappaletta ja hyvin ovat toimineet.


Monesti miiteistä on tarttunut mukaan erilaisia rasvanäytteitä ja ne ovat hyvin käteviä ottaa mukaan vaikkapa reissuun. Eivät vie tilaa ja ovat yleensä niin riittoisia, että yhdellä näytteellä pärjää parikin päivää. Alessandron (Saga Beautylta) käsirasvanäytteet olivat todella hyviä. Käsirasvaa löytyy miedommilla tuoksuilla ja voimakkaammilla tuoksuilla. Eli varmasti jokaiselle jotakin. Imeytyvät nopeasti ja jättävät pehmeän tunteen käsiin.

Primon (Dermoshopista) tuubi on käsille tarkoitettua kuorinta-ainetta. Pakko myöntää, että olen vähän laiska kuorimaan käsieni ihoa, vaikkakin se voisi olla ihan hyvä pitää säännöllisenä rituaalina, kun kerran lakkojen ja poistoaineiden kanssa niin paljon läträän. Ja muutenkin kädet joutuvat kuitenkin paljon kosketuksiin kaiken kanssa ihan arkielämässä. Tämä tuote on todella raikas, se tuoksuu hieman mintulta, mutta ei voimakkaasti mielestäni. Rakeet ovat selkeästi havaittavissa silmin ja ne tuntee hangatessa. Tuote tuntuu toimivalta, mutta vertailukohtana minulla ei ole muita käsille tarkoitettuja kuorintatuotteita, koska yleensä turvaudun yleisesti iholle tarkoitettuun kuorinta-aineeseen, enkähanki joka kehonosalle omaa.

Niin, montakos tuubia käsirasvaa minulta nyt sitten löytyi tätä inventaariota tehdessä... 10 ja siihen päälle kaikki pienemmät näytteet ja öljyt. Eli onhan niitä, mutta ei mielestäni kuitenkaan hälyttävän paljoa, vai mitä mieltä olette? Osaan siis käyttää vanhempia pois aina välillä. :)

Mistä käsirasvasta sinä tykkäät tai haluaisitko vinkata jostakin muusta ehdottomasta suosikkituotteestasi, joka liittyy käsien hoitoon?

2 kommenttia:

  1. Toi ziaja on ihan taivaallinen,mulla on myös nyt käytössä

    VastaaPoista
  2. eekku: En yhtään ihmettele, etten oo ainut joka tykkää. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!