perjantai 30. joulukuuta 2011

Kerta kiellon päälle

Meinaan kynsilleni eksyi vielä kertaalleen tuo ihana Ruby Pums, joka on siis China Glazen joululakka (ja se thö joululakka).



Nyt on vain itsensä päälle kerrostettuna, kaksi kerrosta. Ihana! Ei tarvi alle mitään värilakkaa, peittää hyvin.


(Höh, tää kuva ei suostu kääntyyn?)

Laitoin nimettömiin vähän talvista kimmellystä, koska halusin päästä testaamaan China Galzen Snow Globea, jonka olen tilannut MiMaxilta. Ai niin, en vieläkään ole esitellyt tilaustani kuvin. No, seuraavaksi se! Lupaan! Mutta tämäkin lakka oli aivan ihan! Keksin jo vaikka mitä kivoja lakkauksia, joihin tätä haluan käyttää! Tilasin tämän vähän myös siksi, etten ole onnistunut saamaan Color Clubin Covered in Diamondsia kokoelmiini. Nyt senkin voisi tilata. Pitäisiköhän? En osaa oikein päättää.

En ole ehtinyt esitellä vielä erästä jo suhteellisen vanhaa ostostani joulukuulta. Tai vanha ja vanha, mutta kun on ollut päällä jo niin monesti, että tuntuu jo tosi vanhalta... Sain hankittua toiset shortsit! Ostin nämä palkkapäivän kunniaksi! :)



Ja käyttöä on ollut. Valitsin nämä jouluksikin päälle, kun pystyi yhdistämään kivasti punaiseen. Mulla on ihanat punaiset saappaatkin, joita en voi nyt tähän kuvata, koska ne ovat kotona ja minä en... Mutta alla mun "jouluasuni".



Päivitin myös erään lempparimekkoni talviaikaan, eli puin alle vain poolon. (Joo, tiedän, ihan karmea keltainen ja tärähtänyt kuva, mutta parempaa ei nyt tähän hätään ole.)



Mä kattelin jo syksyllä, että pitäis opetella käyttään mekkojen alla pooloja, kun niitä oli lehdetkin pullollaan. Bongasin kännykästäni pari inspiraatiokuvaa, jotka oon räpsässyt jollain junamatkalla Ellestä.



Helppo tapa saada asusta talvisempi. Kukikaskin kesämekko on heti jotenkin paremmin talviseen vuodenaikaan sopiva.

Vielä kun osais käyttää noita maksimekkoja talvella/syksyllä. Mulla ne on meinaan auttamatta jääneet nyt kaapin perälle. Toisaalta tuolla loskasäässä ne on aika epäkäytännöllisiä.



Ylemmän kuva villaliivi on ihana! Mä tahdon tommosen! Alla taas söpöjä karvaliivejä, joista olen haaveillut koko syksyn, mutta en ole saanut hankittua. Mikään ei oo näyttänyt tarpeeksi kivalta mun päällä. Nyt oon jo vähän luopunut ajatuksesta, et omistaisin tommosen.



Mähän fiksuna tyttönä pistin menemään kaikki joululahjat jo edeltä kotiin, ettei tarvi sitten itse junassa niitä raahata koiran kanssa. Mä en tietenkään muistanut kuvata niitä. Hyvä minä. Eli en voi esitlelä lahjojani ennen kuin pääsen niiden luo kotiin. Mutta kyllä mä parista lahjasta ehdin nappasta kuvan!

Katsokaapa mitä mun yksi ihana kaveri oli hankkinut mulle!



 OPI = rakkaus, glitter = rakkaus ja täähän on mupetti! Iiiih! Olin aika innoissani! Ihan mun värinen. Divine Swine muuten nimeltään.

Alla yksi täysin käsittämätön yllärilahja! Mun äiti oli "tilannut" naapurilta mulle mielettömät pitkät villasukat! Näillä kelpaa lämpätä ennen tunteja sit koulussa. Ja värikin on mitä upein mun mielestä.



Sitten muutama oma hankintani kynsiin liittyen. Kuopiossa kun ei oo ikinä noi OPIt tarjouksessa, niin täällä äidin luona kyläillessä mun täytyy heti mennä tsekkaan Sokokset. Ja tämmöiset tarttui heti mukaan.



OPIn vaalea siniharmaa lakka I Want to Be A-Lone Star. Useampia sävyjä oli tarjouksessa, kuten yksi kiva jouluinen vihreä, mutta koska multa löytyy jo kiva vihreä, niin en sitä ostanut. Ja yksi oranssi jäi vähän mietityttään, kunnes bongasin tuon Maybellinen "sikahalvan" oranssin ja päädyin siihen. Sävy on ihana shimmerinen, vähän kultaan taittava Urban Orange.

Hankin vielä yhden uuden pikakuivattajan, koska mun nykyinen on ihan lopussa. En tiedä, millainen tää Mavala on, mutta toivottavasti ihan hyvä. Sain sen henkilökunta-alella, niin päätin kokeilla. Muistan lukeneeni ihan positiivista palautetta. En yleensä Mavalaa paljoa käytä, kun sen lakat kuivuu musta tosi nopsaa ja onhan ne aika pieniä pulloja.



Mullahan on nyt käytössä Sally Hansenin Insta-Dri, joka on palvellut hyvin. Sen pullo vaan on vähän tyhmän mallinen ja viimeisiä tippoja lakkaa on tosi vaikea saada ja pulloa pitää kallsitella todella paljon! Suti on ihan liian lyhyt ja pullo liian leveä. Mutta näin oon muistaakseni lukenut muistakin blogeista. Aikaisemmin mulla oli Trindin pikakuivattaja ja siitä pidin todella! Loppu meni vähän jähmeäksi, jolloin siihen tuli helposti ilmakuplia, mutta lakka oliki auki aika kauan. Oisin ostanut lisää Trindiä, mutta se poistui kokonaan esim Cittarin valikoimasta. Olin ostanut omani poistomyynnistä puoleen hintaan ja kyllä harmitti, kun en ollut tajunnut hamstrata...Sokokselta samaisen tuotteen kyllä bongasin, mutta siellä hinnat on korkeammat. Sallynkin pikakuivattaja pari euroa kalliimpi Sokoksella kuin Cittarissa.

En sitten tiedä, pitäisikö vain ostaa se Trindin versio taas, vaikkakin kalliilla. Tosin nyt mietin kyllä Seche Vitenkin testaamista, kun Kicksiin olisi tarkoitus päästä käymään. Viitsisinkö mä investoida nyt siihen, kun se kuitenkin on hyvää, kyllä mä sen tiedän. Niin moni sitä kehuu. Vinkkejä otetaan vastaan. :)

5 kommenttia:

  1. Kannattaa mun mielestä ostaa Seche, vaikka se vähän hintavampi onkin. Sen voi laittaa märänkin lakan päälle, kuivattaa tosi nopeasti, eikä edes levitä leimauksia! :) Tosin on siinä huonojakin puolia, liisteröityy aika äkkiä. Multa jäi 1/5 pullosta käyttämättä, koska se oli jo koostumukseltaan enemmän hyytelöä :D Tosin ei sinne olisi enään sivellinkään ylettänyt..

    VastaaPoista
  2. Kyllä mäkin oon nyt kallistumassa sen kannalle, että ostan yhden Sechen testiin, kun kerrankin olen semmoisessa paikassa käymässä, mistä sen saa. :) Olkoon vaikka myöhäinen joululahja mulle. :D

    VastaaPoista
  3. Kokeiltu on Mavadry, Insta-Dri, Mavalan Minute Quick-Finish ja nyt uusimpana tulokkaana Dependin Quick Dry & Shine mutta mikään niistä ei ole vielä voittanut Secheä (: Sechessä on tosiaan se hyvä puoli että sen voi lisätä heti ja se kuivattaa oikeasti koko lakkauksen todella nopeasti, siinä missä muilla menee vähän enemmän aikaa ja vekkejä tulee. K

    Kyllä suosittelisin Secheä mutta kannattaa asennoitua niin, ettei koko pulloa saa käytettyä. Itse käytän pikakuivattajaa joka päivä ja silti jää aina jonkin verran liisteröitynyttä tavaraa pohjalle (: Onhan sillekkin tosin oma samaa sarjaa oleva ohennusaine mutta en ole vielä kehdannut sitä ostaa.

    VastaaPoista
  4. minäkin omistan tuon OPI i want to be a-lone star - aivan ihana!!
    itse suosittelen Cesarsin pikakuivattajaa. Omani hankin joskus kesällä eikä ole vieläkään liisteröitynyt (niinkuin esim. Sechellä on tapana). Lisään cesarsin pikakuivattajaa myös märänkin lakan päälle eikä se mene mikskää -ainakaa mulla. :) ja hinta ei ole yhtä korkea kuin sechellä, noin 6€ :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos Ine vertailusta ja suosituksista! Tarttuihan mulla pullo sitä Secheä mukaan Kicksistä! :) Nyt täytyy sitten paljon sitä käyttää, että mahdollisimman vähän liisteröityis pohjalle. Pakko oli päästä testaan, eikä se nyt ees lopulta oo musta kauhean kallista verrattuna johonkin Trindin pikakuivattajaan.

    Nails1820: Mä tilasin nyt myös Cesarsin pikakuivattajan, eli senkin aion testata tulevaisuudessa! Mutta eka varmaan käytän ton Sechen. Nyt ei pitäis ihan hetkeen loppua kesken pikakuivattajat! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!