lauantai 5. maaliskuuta 2011

Music makes the people come together

Jotta homma ei menis ihan täysin kynsistä höpöttämiseksi, niin hehkutampa vähän, että nyt minulla on loma! Mahtavaa kun voi nukkua ihan niin pitkään kuin haluaa ja herättyä ei tarvitsekaan heti nousta sängystä. Ja aamupalan voi syödä kaikessa rauhassa... Alla muuten mun uudet lempparimurot, joita nykyään popsin aika usein aamupalaksi. Sisältää vielä täysjyvää. Muroja koitan sydä siks, että tulis tota maitoakin saatua, kun en sitä juo, mutta murojen kanssa se menee.Ei ois voinut loma tulla parempaan väliin, koska kroppa on kyllä ihan finaalissa ja niin tais olla mielikin. Nyt on viikko aikaa nollata ja kerätä itsensä taas uusiin haasteisiin. Mulla oli vielä just ennen lomaa oma pedatunti, eli pidin siis jazztunnin luokkakavereilleni. Nyt sekin on onneksi onnellisesti ohi ja alla vähän vinkkiä siitä, minkä musan tahdissa tanssahdeltiin...Hankin levyn muuten Anttilan alesta, kun se ei maksanut oikein mitään enää. Ja Anttilasta tarttui samalla mukaan muuten myös nämä...Pari leffaa vampyyreilla höystettynä. Nekin oli alessa, niin en voinut jättää hyllyyn. Daybreakers oli kai joku 8e ja toi Count Dracula 4e. Näin vampyyrifanina on käytettävä kaikki tilaisuudet kasvattaa leffavalikoimaa. Ja toivottavasti ehdin nyt lomalla nämä katsoa.Pakko esitellä vielä tämä hankinta, tai paremminkin lahja jonka sain! Eli Madonnahan se siinä mukia koristaa. Ja nyt on hyvä teemuki, joka vielä mätsää mun kynsiini. :D

Loman jälkeen yksi iso asia koulussa on omat koreografiat, joita työstetään pienissä ryhmissä tai pareissa. Oma ryhmäni yrittää nyt loman aikana työstää vähän omaa materiaalia ja loman jälkeen sitten katsellaa, että mitä ollaan saatu aikaan ja onko semmoista materiaalia syntynyt, että sitä voisi itse koreografiassa hyödyntää.  Kevään toinen iso juttu on meidän jazzprokkis, jonka reenit alkaa heti loman jälkeen ja niitä on tiiviisti. Sitä odotan kuin kuuta nousevaa. Meille teetetään vaatteetkin esitystä varten! Ja ollaan jo ennen lomaa tehty vähän liikemateriaalia valmiiksi ja kuultu musiikkeja... Lupaavalta vaikuttaa!

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!