lauantai 19. maaliskuuta 2011

Höpinää yömyöhään...

Ääk, mikä viikko! Olin alkuviikon flunssassa (pää täynnä räkää) ja loppuviikko oli ihan hullua reeniä! Torstainakin tuli reenattua koulussa semmoset kevyet 6h ja sen jälkeen menin vielä pitään tanssitunnin! Meillä oli vieraileva opettaja ja hänen kanssaan aamuisin aina lattiabalsaa/lattiatankoo, miksi sitä nyt haluaakaan kutsua ja voi pojat kun se tuntui lihaksissa! Ihanalla tavalla siis. Ois niin hyvä kun ois joka viikko! Tosta saa niin paljon enemmän irti kun perus baletista. PALJON tehokkaampaa.

Nyt on onneksi viikonloppu ja saan levätä. Nyt on lähinnä tämmöinen olo.Ja aion muuten ottaa just noin lunkisti koko viikonlopun. Veeti näyttää hienosti mallia.

Lupaan huomenna postailla siitä viime viikonlopun Hesan reissusta. Mulla on vielä kuvat siirtämättä koneelle. (Laiska.) Ja kello on nyt niin älytömän paljon jo (ja nukuin tossa noin 3h päikkärit kun olin ihan pihalla koulusta tullessani), että koitan mennä nukkumaan, koska tuskin mä mitään järkevää saan kirjoitettua näin väsyneenä. (Ihan kuin pirteänä kirjoittaisin paljon fiksumpia juttuja...) Ostin Hesasta siis paljon tanssikamoja ja kävin Manonin tsekkaamassa Oopperatalolla.

Mutta nyt loppuun hei älyttöän mahtava arvonta, johon kaikkien vähänkin kynsilakoista pitävien kannattaa osallistua! Check it out!Veeti ja meikäläinen kuittaa. Hyvää yötä! (Ens kerralla vähemmän välihuomautuksia eli pientä pränttiä suluissa...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!