maanantai 14. maaliskuuta 2011

Katsetta kynsiin

Kävin lauantaina katsomassa Helsingissä balettia ja tarkoitus on ollut sen jälkeen kirjoittaa mietteitä siitä, mutta tulin viikonloppuna kipeäksi ja nyt on pää täynnä räkää. Eli joudutte nyt vähän odottelemaan postausta viikonlopun tapahtumista ja sillä aikaa voitte ihastella viimeisimpiä kynsitaiteilujani.

Ja hei, käykääpä kaikki tsekkaamassa mielestäni hyvä giveaway täältä! Polish this! blogissa on siis tarjolla ihania lakkoja (esim ne kaksi Lumenen, joita olen himoinnut jo pitkään)! Itsekin osallituin. :)Testasin siis tuota Goshin harmaata lakkaani ja se oli juuri niin ihana värinen kuin ajattelinkin! Täydellistä. Pidinkin mutaman päivän ihan vain harmaita kynsiä.

Sitten pääsin testaamaan jo aiemmin suunnittelemaani yhdistlmää, eli harmaata pohjaa ja vaaleanpunaista graffitia.Isadoran graffitilakka oli ihan hyvää, mutta kyllä se OPIn on vielä parempi. Musta OPIn lopputulos on kauniinpi, mutta menee tää Isadorakin. Isadoran lakat on kyllä sen hintaisia, että varmaan tulee ostettua jotain tositakin sävyä vielä... Niitä saa kumminkin kaksin yhden OPIn pullon hinnalla.

Halusin kokeilla jotain vähän erikoista ja lakkasin vain osan kynsistä kokonaan. Osaan tein vain kärjet graffitilla.Musta tää väriyhdistelmä on ainakin aivan mainio! Tulee varmaan kokeiltua myös jotain konadin laatoilla tehtyä pinkkiä kuviointia harmaalle pohjalle jossain vaiheessa.Lisäsin vielä hilereunukset noihin ranskalaisiin lakkauksiin, kun ne mielestäni kaipasivat jotain lisää. Ja näytti heti viimeistellymmältä. Ei tullut otettua kuvaa tuosta hilelakkapullosta, mutta se on tuhottoman vanha NP Nailpolish.

Mähän siis töpötin ihan lakan omalla siveltimellä noi hilerajat ja vähän on sen näköisetkin, mutta eiköhän nuo kelpaa. Pitäis saada hommattua joku pieni sivellin, niin homma helpottuis huomattavasti.

Ja vielä esittelisin toiset kynnet tähän perään! Nyt testasin toista ostamistani Lumenen alelakkoista ja koin positiivisen yllätyksen!Tässä on siis yksi kerros tuota Lumenen Quick & Chic lakkaa. Eli erittäin peittävää on. Ainoastaan miinuksena suttuinen levitys, joka johtuu mielestäni tuosta sudista. Se on siis sunniteltu niin, että yhdellä vedolla saa lakattua koko kynnen. No, mulla se lakkasi kyllä yhdellä vedolla melkein koko kynnen, mutta sitten kun koitti saada lakkaa kynsien sivuihinkin, niin sitten sitä oli ympäri sormia.

Päälle laitoin sitten tuota ihanaa OPIn mustaa graffitilakkaa. Todella hyvä väriyhdistelmä tämäkin. Tai miksi nyt musta ja punainen ei sopisi yhteen...?Hyvin kuvapainotteista tällä kertaa. Mutta ensi kerralla sitten enemmän tekstiä kun olen toivottavasti selvinnyt tästä räkätaudistani.

2 kommenttia:

  1. Oo, tykkään noista harmaapinkeistä! Ja oho, mikä punainen. Mulla vaan on sit joku sekunda tuo mun quick n chic.. Tai sit se on vaan se väri..

    VastaaPoista
  2. Toi punainen oli kyllä ihan älyttömän hyvän peittävä. Tosi positiivinen ylläri. Pysyikin tosi hyvin. Musta kyl tuntuu, että se mun toinen toinen q&c ei oo noin hyvä, mutta en tiedä kun en oo kokeillut. Toi sivellinkin on kyllä semmonen, että siinä tulee paljon lakkaa kerralla, niin ei tuu kauheen ohuita kerroksia. Ehkä senkin takia peittää niin hyvin. En tiedä. Täytyy tehdä joku kattavampi testi noista Lumenen lakoista... :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!