sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Posti tuo, posti tuo...

Ennen kuin esittelen postin tuomisia, niin mainostan aivan mahtavaa arvontaa, johon kannattaa käydä osallistumassa täällä! Ja katso alta, mitä kaikkea voit voittaa!Ja sitten pääasiaan, eli pakettiin, joka tipahti postiluukusta muutama päivä sitten...Ja paketin sisältä paljastui tämmöistä...Ostin siis Dazzling Nailsista kolme Yes Loven lakkaa, eikä nämä maksaneet kuin 1,90e kappale + postimaksut. Ihanaa kimallusta, eikös?! Enkä mä omistanut tätä ennen yhtään glitterlakkaa, jossa ois noita isoja hologrammiglitterpaloja. Nyt on ja mä niin rakastan niitä! Lakka nro6 on siis violetti, vaikka se näyttää aika siniseltä kuvissa? (Kiitos salamani.)

Heti lähdin sitten kokeilemaan, mitä näillä saisi aikaan. Valkkasin ensimmäiseksi testattavaksi kultaisen glitterin kun päätin laittaa sitä tuon edellisen postauksen Lumenen päälle. Luikuvärjäysmäistä lopputulosta tavoittelin, niin otin apuun vielä tuon suht uuden Wild and Crazyn lakan. Niin ja tietty keittiösienen palasen. :)

Tässä kynnet Wild and Crazylla tuputtelun jälkeen. Lakkaa vähän muuallakin kuin kynnellä...Ja päälle vielä vähän glitteriä, niin homma alkaa näyttää aika hyvältä.

Lopputuloksesta tykkään ihan älyttömän paljon! Aika vähän oon tehnyt mitään liukuvärjäyksiä ja nyt ihmettelen miksi. Nää on pitkästä aikaa ihan mun lempparikynnet ja varmasti tuun tekemään lähiaikoina paljon liukuvärjäyksiä, varsinkin kun on nyt noita ihania glitterlakkoja. :) Täytyy varmaan tehdä vastaavat seuraavaks tolla hopealla ja sitten vielä violetillakin... No, nyt on kynsi-ideoita pitkäksi aikaa.

Niin ja ostin muuten taas uusia lakkoja, nyt Playing with Polishin kirppikseltä! Katsotaan koska ne kotiutuvat... Varmaan joskus ensi viikolla.

4 kommenttia:

 1. Toi wild n' crazy on ihanaa! mullon ihan samaa ja rakastan tota sävyä. Mut hianot kynnet teit!

  VastaaPoista
 2. Kiiitos! Tota wild'n'crazya on nyt tullut käytettyä paljon! (En oo vielä ees ehtinyt testaa muita samalla kerralla ostamiani lakkoja...) Mä oon nyt niin iahstunut kaikkeen kultauseen/pronssiin/ruskeaan, kun en oo niitä pitkään aikaan käyttänyt kynsissä.

  VastaaPoista
 3. Ihania lakkoja! Posti on kiva :D

  VastaaPoista
 4. Posti on kiva, se on ollut nyt viime aikoina tosi kiva ja toivottavasti on vielä lähitulevaisuudessakin, kun oottelen taas yhtä pakettia. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!