sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Kokeiluja Konadilla

Järjestelin muuten blogini linkkilistaa vähän uuteen malliin. Nyt tanssiblogit ja kynsiblogit ovat erikseen ja niiden lisäksi on muut stalkattavani. Tämä ehkä selventää asioita, kun noita linkkejä alkoi kertyä aika paljon.

Nyt siis esittelyssä jo viikko sitten tehdyt kynnet. Testailin jälleen viimeisimpiä Konadin laattojani ja nyt kokeiluun otin myös uuden pinkin Konadin lakan. Jotkut kynnet onnistui paremmin, jotkut vähän huonommin. Vähän on vielä hiomista tossa tekniikassani, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa kehity.

Löisin tuhottoman vanhan Lumenen violetin lakan, joka menee melkein harmaasta. Eikä ole mennyt vuosien varrella miksikään! Olisin harmaata lakkaa laittanut, mutta tähän aikaan en vielä semmoista omistanut.
Kiva väri ja hyvin peitti kahdella kerroksella. Ja sitten valkkaamaan kuvioita...Kuvioiksi valkkasin söpöjä muffinseja ja tikkareita. Tosin eksyi sekaan sitten pari lahjapakettiakin. Pinkki sopi hyvin violettiin ja kun päälle laittoi vähän Konadin päällyslakkaa, niin kuviotkin tuli aika kivasti esiin tummasta pohjasta. Tosin kuvissa salama heijastuu aika hyvin kynsistä, niin kuviot menee aika piiloon.Ehkä kokeilen seuraavaksi pinkkejä kuvioita valkoiseen pohjaan. Siitä ainakin erottuu pinkki hyvin.Muffinsit oli söpöjä! Ehdottomasti suosikkikuvioni tällä hetkellä käyttämästäni laatasta. (Timantteja pitäisi vielä kokeilla ja niitä tähtiä.) Ja nämä muffinsit tuli aika hyvin kynsiinkin kun tikkarit sain välillä vähän menettämään muotonsa.Ja mä otin joku tuhat kuvaa, kun salama aina heijastui silleen kynsistä, ettei pinkkiä näkynyt ollenkaan... Ja ilman salamaa taas en vaan saa kuvaa, joka ei ole tärähtänyt. Joo, hyvä kamera ja silleen...Kokeilin myös vähän toisenlaista versiota näistä kynsistä, mutta ei tuo pinkki toiminut ihan niin hyvin ilman pohjaväriä. Tai kuvio vielä erottui kynnen omaa väriä vasten, mutta ei enää violetista kärjestä.Ja violetti pohjalakka meni joistakin kynsistä vähän kuplille, ärsyttävää. Taisin vaan pistää vähän liian paksut kerrokset kerralla, kun malttamaton olin. Ei sitten auttanut kuin tehdä ne kynnet uudestaan...

No, tämmöinen kokeilu tällä kertaa. Ent iedä oliko kamalan onnistunut, mutta harjoittelua ainakin sain tuon Konadin laatan kanssa ja se ei ole koskaan huono homma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!