keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Järjestelin tänään vähän kynsilakkojani ja muita kynsitarvikkeita. Tajusin samalla omistavani ihan mukavasti kynsitarroja! Täytyy varmaan tehdä joku lakkaus, jossa hyödynnän näitäkin. Nyt vaan oon taas innostunut noista konadeista kun sain laattoja lisää.Tosta yhdestä arkista (oikea alareuna) ei oo enää paljoakaan jäljellä, se on ollut ahkerässa käytössä.

Ja loppukevennykseksi koira, joka yrittää selvästi vallata tietokoneeni. :DHuomaa hiirimattona toimiva H&M:n kuvasto. On mulla hiirimattojakin, mutta kannettavan kanssa toi H&M:n kuvasto vaan on ollut paremmin käsillä. Siinä on just sopiva pinta ja hiiri liikkuu mainiosti.

2 kommenttia:

  1. Veeti on joko sitä mieltä että sä oot liikaa koneella tai sitten se haluis itekki esim. facebookkiin :D Hajoon edelleen sun pinkille hiirelle :D

    VastaaPoista
  2. Niin, mäkin kovasti mietin kumpi on syy siihen, että se yrittää omia mun koneen... Tai sit se vaan tykkää mun pinkistä hiirestä! :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!