keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Mystisen matkaajan matkassa

Koulusta en ole hetkeen mitään kirjoitellu, vaikka siellä on kyllä kiirettä riittänyt. Heti loman loputtua keskityttiin aika paljon meidän ekaan isoon prokkikseen koulussa ja kaikki aamut olikin pyhitetty sen reenaamiselle. Kuun lopussa oli sitten esitysviikko, jolloin lapset (ja aikuisetkin) pääsi katsomaan Mystistä Matkaajaa, koko peheen tanssiesitystä. Esityksiä meillä oli yhteensä yhdeksän ja mukana oli livemusaa, koska meitä säesti Kuopion Kaupunginorkesteri. Aika hienoa päästä isolle lavalle ja livemusiikin kanssa vielä. Lisäjännitystä esitykseen toi monet ilmapallot ja hakaneulat, jotka meidän esitysasuihin kuului. Ihan ilman kommelluksia ei selvitty ja ilmapalloja karkaili yms, mutta se kuuluu asiaan. :D

Mystiseen Matkaajaan liittyen löytyy muuten radiohaastattelu Ylen Areenasta!

Ja tässä esittelyssä roolihahmoni, Lasse Sievisen inspiroima "nolo faija". Eipä mua näe ihan joka päivä tommosissa kuteissa...  :D

Lisäksi mä esitin "pahista" eli tuommoista epämääräistä mustaa hahmoa, jonka asuun kuului myös mustat hankat, pipo ja viitta.


(Tosi hieno eikä yhtään tärähtänyt kuva.)

Kun Mystinen Matkaaja saatiin kunnialla läpi, niin sitten alkoi se normaali arki ja perus reenaus. Päivät on olleet kyllä pitkiä, melkein poikkeuksetta ysistä lähemmäs viittä. Normaalien tanssituntien lisäks meillä on nyt tanssihissaa, enkkua ja musaakin. Viime aikoina on ollut myös tosi paljon kaikkia tanssiesityksiä täällä Kuopiossa ja oon koittanut niitä käydä katsomassa. Ens pe täällä vierailee TeaKin tanssiryhmä  ja odotan esitystä jo innolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!