maanantai 14. helmikuuta 2011

Ystävänpäiväkynnet

Perjantaina kolahti kirjekuori postilaatikosta ja siellä olivat siis nämä:Eli CesarsShopin ostokseni! Sain vihdoin tuo kaikkien suosiman laatan m57, joka on aiemmin ollut loppu kun olen laattoja tilannut. Muut tilaamani laata olivat m59 (jossa mahdottoman ihania sydämiä ja rusettja), m14 (jonka päätin nyt lopulta tilata, vaikka noita USAa mainostavia kuvioita en kyllä tule ikinä käyttämään, mutta muut kuviot on kyllä ihan huippuja) ja m15 (jossa kivoja kiemuroita ja perhonen).

Mä en oo moneen kuukauteen tehnyt mitään Konadeilla (ja esitysten aikana ei saanut olla mitään kynsissä), mutta kyllä kummasti löyty taas intoa kun nämä tuli hankittua!

Kuvalaatathan oli tarjouksessa ja siksi niitä nyt (VIHDOIN!) tilasin ja oli pakko ottaa pari lakkapulloakin mukaan. Tuota päällyslakkaa oon jo pitkään himoinnut, kun kaikki muut sotkee kuviot. Ja pinkille leimauslakalle on varmasti käyttöä. Mustankin meinasin tilata, mutta jätin sen nyt siten ensikertaan...

Heti ryhdyin tuumsta toimeen ja aattelin tehdä sitten ystävänpäiväksi kynnet itselleni. Tilasinhan mä laatan, jossa on kaikkia söpöjä sydämiä (m59).

Halusin vaaleanpunaisen pohjan ja käytin näitä. Tuli tosi hailakka lopputulos, kun en kamalan montaa kerrosta jaksanut laittaa, mutta toimii yllättävän hyvin kuitenkin violeteilla kuvioilla mielestäni.

Huomasi kyllä, että on vierähtänyt vähän aikaa kun viimeksi olen leimaillut ja ne vähäisetkin taidot on tosi ruosteessa, mutta ihan tyydyttävän lopputuloksen sain, vaikken jaksanutkaan aina vinoon menneitä kuvioita uusiksi ottaa. Nyt täytyy reenata, niin ehkä tää alkaa mennä jossain vaiheessa rutiinilla.Sotkuista hommaahan se taas oli. :D Mutta hauskaa. Tuo iso sydänrypäs (peukalossa) oli ehkä suosikkini.

Seuraavaksi tekis mieli laittaa vähän rusettaja, mutta ehkä mä testaan jotain muuta laattaa kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!