sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Rah, rah, ah, ah, ah. Roma, roma, ma. Gaga, ooh la la.

Mun piti niin muokata ja käydä läpi noita Lady Gagan keikalta ottamiania kuvia ja sitten vasta julkaista ne blogissani, mutta totuushan on se, etten mä ole vieläkään niille jaksanut mitään tehdä. (*laiska*) Joten saatte nyt tyytyä näihin muokkaamattomiin otoksiin. Vihdoin kun saan nämä näytille.

Kyllä näitä katsellessa tuli mahtavia muistoja mieleen ja hyvä fiilis! Oli meinaan yksi parhaista keikoista, jolla olen koskaan ollut! Hienoa oli elää taas se kaikki uudelleen. Ja arvata saattaa, että Spotifysta kuuluu tällä hetkellä Lady Gaga... :)Kokonaisuudessaan show oli näyttävä. Lavasteisiin oli panostettu ja lavasteet muuttuivat monta kertaa keikan aikana.Show sisälsi laulun lisäksi paljon tanssia. Tanssijat olivat kyllä taitavia ja hyvin se Gaga itsekin veti!

Asuja Gaga vaihtoi kiitettävästi, enkä edes saanut kaikista niistä kuvia, koska keskityin siihen olennaiseen, nimittäin keikan seuraamiseen ja kuunteluun.Hauska yksityiskohta keikalla oli mielestäni se, että koko show'lla oli juoni. Gaga oli ystävineen matkalla Monster Ball'in. Aluksi matka taittui autolla, sitten metrolla, jne. Ja matkalla he kohtasivat vaikka mitä kummaa.

Yksi koskettavimpia hetkiä oli ehdottomasti, kun Gaga lailoi ja säesti itseään flyygelillä. Voi mikä upea ääni!Esityksestä ei puuttunut edes tekoverta. :D Ja Gaga puhui paljon myös yleisölle. Hän oli jotenkin niin ihana aito ja inhimillinen.

Yksi näyttävimpiä, jos ei jopa näyttävin asukokonaisuus oli ehdottomasti tämä valkoinen ilmestys, joka toi mieleen jääkuningattaren.

Keikalla kuultiin kaikki hitit ja uudempaakin tuotantoa, joten mitään en oikeastaan jäänyt kaipaamaan. Kokonaisuus oli siis suorastaan huikea. Menisin varmasti katsomaan uudelleen, jos tilaisuus tulisi.

3 kommenttia:

  1. Heeeei, hani ! Oliko sulla muka näin paljon kuvia tuolta? Ja näin hyviä? Siis millä vehkeellä sä siellä oikein kuvasit? :D

    VastaaPoista
  2. :D Hehee, mä salakuljetin semmoisen koottavan järkkärin kato sisään... Ei vaan, ihan sillä pikku digilläni mä noi näpsin. Ja tossa nyt on noi parhaat, on mulla pari lisääkin, mut ne oli tosi tärähtäneitä ja epämääräisiä. Yllätyin kyllä vähän itekin kuvia selaillessani, kun noi oli ihan hyviä. Oli pässyt unohtuun, kun en heti noita muistanut postata.

    VastaaPoista
  3. Hämmentävää :D Paljon siinä sun pokkarissa oikein on zoomia?

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!