tiistai 25. tammikuuta 2011

Synttärijuhlia!

Tänään meidän Veeti-poika täyttää huimat 4-vuotta! Ja sen kunniaksi kokosin pienen kuvakavalkadin, jossa on lähinnä kuvia, jotka pääsivät myös tämän vuoden kalenteriin, jonka teetätin itselleni ja parille muulle joululahjaksi.
On pojalla päässyt vähän karva kasvamaan ja sille vois tehdä vaikka irokeesin! Tää on vähän kuin siitä yhdestä Beethoven leffasta. :DKerrankin sain napattua kuvan juuri oikealla hetkellä. Hurja peto haukottelee.

Yksi Veetin ehdottomia lempparipaikkoja on sohven selkänoja. Joo, vähän on kissan vikaa tossa koirassa...Veeti pelkäs aluksi ihan älyttömästi mun pinkkiä säkkituoliani, mutta nykyään se on ihan sen lempipaikka ottaa päikkärit.Tässä sitten vähän lyhyempää karvamuotia. Tyynykin näyttäis melkein olevan pörhöisempi kuin mun koira.

2 kommenttia:

 1. Heh, tiiän täsmälleen, et mitä Beethoven-juttua tarkotat :D Siinä kakkosessa kun on se pentu, jonka 'tukan' ne kampaa pystyyn. Mikähän sen nimi oli? Mä kanssa pienenä kampasin mummon koiraa Arttua. Se oli amerikan cockerspanieli, sellanen punaruskea ja sillä oli ihan selkeesti tukka, kun se oli sellanen vaalea just siitä kohdasta. Me aina serkun kanssa kampailtiin sitä :D

  Noi tilannekuvat on just hyviä, niinku toi haukottelu :) Itekin oon onnistunu nappaamaan kuvan meijän yhdestä edesmenneestä koirasta, kun se venytteli. Ja gerbiilistä videon, kun se haukotteli. Sekä kaks sellasta kuvaa, kun koirat ravistelee vettä turkistaan uinnin jälkeen.

  Meijänki Luna, sheltti, tykkäs aiemmin kiivetä sohvan selkänojalle. Mua aina hirvitti, et jos se putoo sieltä.

  VastaaPoista
 2. Gerbiili haukottelemassa! :D Se ois varmasti söpö näky.

  Ja mäkin kyllä pelkään aina kun toi Veeti kiipeilee selkänojilla ja ikkunalaudoillakin, että se putoaa. Onneksi se yleensä pääsee kiipeämään sohva selkänojalle vaan silleen, että siinä on joku istumassa ja samalla vähän turvana.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!