torstai 10. helmikuuta 2011

Shopping

En muista olenko hehkuttanut, että H&M:n kevätkuvastossa oli ihania vaatteita? No, siellä oli ja pakko mun oli piktästä aikaa niitä tilatakin. Muutama mekko ois tulossa ja vähän reenivaatteita. Ne H&M:n reenivaatteet oli taas niin ihania, että oisin voinut tilata niitä pelkästään jollain satasella. :D Oottelen tässä kuumeisesti pakettia. Se tulee toivottavasti tällä viikolla.

Sit huomasin ilokseni, että CesarsShopissa on Konadin laatat alennuksessa -20%! Sieltäkin pistin sitten paketin tilaukseen ja mulle tulee nyt muutama uus laatta + pari lakkaa. Jee! En malta oottaa!Tarkoitus oli pistää tähän pari uutta kynsikuvaa, mutta onnistuinkin poistamaan ne kamerastani ennen kuin sain ne kopsattua koneelleni. Hyvä minä. Eli ei uusia kuvia kynsistä. Harmi, sillä mulla oli aika magee vino valkoinen manikyyri ja siin hopeaa hilettä koristeena. No, nyt pitäis taas pistää kynnet kuntoon, kun ton Mystisen Matkaajan esitysten aikana ei voinut kynsilakkaa pitää. Ja on sen jälkeen laiskottanut, enkä oo saanut kysiä laitettua. Viimeistään sitten uskois löytyvän intoo kun noi Cearsin jutut tulee...

Meillä oli tänään koulussa tosi hyvä workshop Ari Tenhulan (TeaKin proffa) kanssa ja odotan jo innolla, kun huomenna ois tarkoitus mennä katsomaan esitys, joka liittyy vahvasti meidän workshoppiin. Tanssijat tekee lavalla hyvin samantyyppisiä juttuja kuin me harjoituksissamme! Kiinnostavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!