maanantai 21. helmikuuta 2011

Naminami!

Mä olen löytänyt uuden suosikkini karkkipussivalikoimasta!Tosi fiksua pistää vähän suklaata hedelmäkarkkien sekaan. Mä oon ainakin myyty. :)

Kävin viime viikolla viisaudenhampaiden poistossa. Auts. Se pelotti kyllä enemmän mitä sit lopulta sattui, mutta oli se silti aika hurja kokemus. Viikonloppu meni särkylääkkeitä popsien, mutta nyt alkaa olla taas olo ihan normaali. Tikit sain alas, mutta ylhäältä hammas lähti ilman leikkausta.

Tänään käväisin vähän shoppailemassa kysnilakkoja. Miksikö? Koska olin lauantaina istumassa iltaa luokkakavereiden kanssa ja se ilta muuttui todellisiksi kynsibileiksi, kun Hanna kaivoi kynsilakkansa ja koristelakkansa (joita on ostellut esim. Kiinasta) esiin! Siitä inspiroituneena lähdin tänään vähän lakkaostoksille. Nuukuus kyllä iski ja ostelin kaikkia halpislakkoja, kun niitä sai enemmän. :D Tarkoitus oli löytää hyvä harmaa lakka, mutta en löytänyt. Yritin etsiä myös pastellista lilaa, mutta sellaistakaan ei tarttunut mukaan. (?!?) Mitenköhän tässä näin kävi? No, hankin kuitenkin itselleni graffittilakan! Se olikin se ainoa OPIn lakka, johon raaskin investoida. Ihan hullun hintaisia noi OPIt täällä Suomessa... Ois ollut kyllä kaikkia ihania hilelakkoja, mutta ei mun budjetilla...

Tein myös kynsi-illasta inspiroituneena sunnuntaina itselleni uudet kynnet ja hyödynsin viimeksi tilaamiani Konadin juttuja. Katotaan ksoka saan kuvattua kynteni ja uudet lakkani.

2 kommenttia:

  1. Kuvia! :D Karkkipussi on söpö, ja söpösti oot sen asetellut ihan oikeenlaiseen taustaakin, mutta kaipaan kuvia kynsilakkapulloista :D

    VastaaPoista
  2. Latasin just kuvat koneelle! Ja ostin tänään vielä lisää kynsilakkoja! Eli kunnon lakkapäivitys tulossa! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!