tiistai 28. huhtikuuta 2015

ABLECS15 viikko 9

Haasteesta olisi tarjolla taas yhden viikon lakkaukset, eli aiheet "My Newest Polish" ja "Mint & Pink".


Uusia lakkoja oli yllättäen enemmänkin kuin yksi. Kaikkiaan neljä ja pari arkkia siirtokuvia vielä päälle. Nämä kaikki tulivat MiNailsilta. Kyseessä on minulle aivan uusi tuttavuus merkkinä, nimittäin Foxy Paws. Tilasin näitä nnakkomyynnistä ja sain lopulta karsittua himotukseni neljään. Vielä jäi pari sävyä kaihertamaan mieltä ja meinaan varmaan tilata niitä, jos ja kun ovat jälleen saatavana MiNailsilla.


Ostamani sävyt ovat nimiltään Roar, Put On Your Sunday Clothes, Dancing In The Moonlight ja Spit Spot . Näistä vaikean valinnan tuloksena kuutamotanssi pääsi ensimmäisenä kynsille. laitoin alle kerroksen mustaa lakkaa, jotta glitteriä sisältävää lakkaa ei tarvitse sutia niin paksua kerrosta.


Aika kosmisen näköistä, sanoisin! Nuo pyöreät isot glitterit ovat aikamoisia katseenvangitsijoita. Ihan kuin olisi avaruus kynsillä. Oih ja voih, näitä tuli tuijoteltua paljon. Enkä edes halunnut koristella lakkausta mitenkään.


Pinkeistäkin löytyi yksi hyvinkin uusi lakka, joka olisi melkein käynyt tuohon toiseenkin viikon teemaan, mutta koska uusia lakkoja on viime aikoina tullut niin paljon, niin halusin kuitenkin toteuttaa viikon kaksi teemaa erikseen. Pääseepähän käyttämään enemmän lakkoja!


Koko homma rakentui Delush Polishin All That Glitter Is Not Goldin ympärille. Sekin on yksi uusimpia lakkojani. Itseasiassa se kotiutui viiden muun lakan kanssa samassa paketissa (katso alla). Nämä kaikki ostin kirppikseltä facesta ja kerrankin kävi hyvä tuuri, että samalta myyjältä löytyi oikeasti monta ihanaa lakkaa ja seassa myös semmoisia, joita olen halunnut jo todella pitkään kokoelmiini. (Näihin lukeutuu mm tuo yllä mainittu Delushpolish.)


Mintuksi valitsin Essence Caribbean Beanin. Sitä jouduin metsästämään aika lailla, mutta lopulta se diilattiin minulel Saksasta ja pääsi nyt ensimmäistä kerta kynsille. Kaunis lakka ja minttu ei voi ikinä olla huono kun sne yhdistää pinkkiin!


Glitterlakka itsessään toimi hyvin koristeena, mutta yhdelle kynnelle tungin vielä rivin pinkkejä niittejä. Tai ehkä niitit ovat vähän enemmän vaaleanpunaisia kuin pinkkejä, mutta ajavat kuitenkin minusta asiansa. Taisivat olal hyrrästä, jonka sain viime kynsimiitissä Mimaxilta ja se on jäänyt toistaseksi vähän vähälle käytölle. Nyt kevään tullen noita kirkkaita värejä tulee kyllä helpommin käytettyä. Niitit pysyivät monta päivää helposti kynnellä kun muistin laittaa paksulti päällyslakkaa.


Haastetta tässä kiritään kiinni kovaa vauhtia, yritän tällä viikolal ehtiä vielä yhden viikon koosteen postata. Kummat kynnet oli kivemmat? Kumatkin siis aika yksinkertaiset tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!