tiistai 7. huhtikuuta 2015

MUS Makeup Weekend

Kävin katsomassa, mitä Make Up Storella oli tarjota Makeup Weekendinä Kuopion Matkuksella. Myynnissä oli mutamia kivoja settejä, joidne yhteishinta oli huomattavasti alhaisemi kuin tuotteet yksittäin. Päädyinkin lopulta ostamaan yhden sitin itselleni ja pari eyedustia, koska ne olivat tarjouksessa 6,50e/kpl eli alle puoleen hintaan. Kaupanpäälle sain meikkilaukun ja meikkivoidenäytteen.


Ostamani setti oli pakattu kauniiseen mustaan läpinäkyvään pussiin. Se sisälsi yhden eyedustin sävyssä umber, mustan geelilinerin, kuparisen gitter-eyelinerin ja pyöreän pienen meikkilaukun.


Kaupanpäälle tulleessä kalloilla koristellussa meikkilaukussa oli kivoja yksityiskohtia, kuten yllä kuvassa näkyvä musta koristekuvio päädyssä. Ja tämä meikkilaukku tuli heti käyttöönkin, koska vanhani tuntui olevan jo sen verran ahdas, että jaoin eniten käyttämäni meikkit nyt kahteen meikkipussukkaan, jolloin on helpompompi löytää etsimänsä.

Musta pyöreä meikkilaukku jäi vielä odottamaan käyttöä, mutta ajattelin, että sinne voisi pakata vaikka reissumeikit, jos niitä ei ole kovin paljoa ja silloin ei tarvitsisi ottaa yhtä-kahta isompaa meikkilaukkua mukaan lyhyempikestoiselle matkalle, jonka voi hyvin pärjätä parilla tarpeellisella meikkituotteella.


Ostin osiaan setin lisäksi vielä pari eyedustia ja ne olivat sävyiltään perfect (violetti) ja hectic (vihreä). En ole mikään vihreän himokäyttäjä meikissä, mutta tuo hectic oli vain yksinkertaisesti pakko saada kun se oli niin päheän värinen.

neule Inspire
toppi Gina Tricot
housut H&M
saapikkaat Inspire

Mennään vähän nurinkurisessa järjestyksessä ja pistetään tähän postauksen loppuun muutama kuva saman päivän aamulta, kun shoppailureissuni Matkukseen oli vasta edessä. Napsasin nimittäin aamulla jopa pari asukuvaa, kun olin vähän tarkemmin tänään mietttnyt, mitä pistää päälle töihin, kun tiesin sen jälkeen suuntaavani vielä shoppailemaan.


Päivän meikki oli hillitty ja nopeasti toteutettu, koska aamuisin ei ole koskaan liikaa aikaa laittautua. Varsinkin kun tänä aamuna halusin vähän panostaa myös hiuksiini (koska halusin jättää ne auki kun kerrankin eit arvitse mennä pitämään tanssitunteja illalla) ja käytin hetken niiden suoristamiseen.

Töihin pistin huulille Yves Rocherin sävytettyä huulikiiltoa ja töiden jälkeen punasin huuleni sitten kunnolla Cliniquen punaisella huulikynällä, jonka ostin kaverilta tarpeettomana. Tämä on tainnut tulla Livboxista? Joka tapauksessa tykkään paljon tämmöisistä kynämallisista huulituotteista, joilla saa halutessaan myös tosi tarkkaa jälkea, jolloin mukana ei ole pakko aina kuljettaa edes huultenrajauskynää. (Itse helposti unohdan sen tai hukkaan johonkin laukun pohjalle, josta se ei ikinä löydy silloin kun sitä tarvitsisi.)Silmiin tein utuiset rajaukset hyödyntäen sopivasti sekaisi Essencen vihreää- ja Revlonin mustaa rajauskynää ja lisäsin päälle vähän kimallusta vielä Make Up Storen vihreällä glitterlinerilla. Tosin tämä ei kyllä oikein kuvissa näy, mutta tykkäin sen tuomasta hillitystä kimalluksesta. Vastaavan glitterlinerin ostin nyt siis kuperisena. Tuon vihreän sain viime vuoden puolella vieraillessani Make Up Storella kynsimiitin yhteydessä ja olen tykännyt siitä.

Lisäksi vähän ripsaria yläripsiin ja väriä kulmiin. Vaihtelun vuoksi välillä pyöreämmät mustasankaiset silmälasit päähän. Nää on mun "nörtteilylasit". :D Valmista tuli ja töiden kautta shoppailemaan!


Matkuksen Make Up Storella on muutem usein kaikkia kivoja teemailtoja, klubipäiviä ja vaihtuvia erikositarjouksia, kannattaa seurailla vaikka facebookista. Harmittaa hieman, että tämmöisenä iltatyöläisenä ei oikein koskaan ole mahdollisuutta osallistua noihin erilaisiin iltoihin, jotka kuulostavat aina niin kovin kiinnostavilta! Mutta onneksi tarjouksia pääsee hyödyntämään muihinkin kellonaikoihin. :) Make Up Sotren tuotteiden ulkonäkö on muuten nyt myös uudistunut, joten kannattaa käydä ihailemassa vaikka ihan niitä uusia tyylikkäitä pakkauksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!