sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

ABLECS15: Happy Easter

Palataampa jälleen haasteen pariin. Olen itseasiassa pysynyt hyvin tämän tahdissa, olen siis suurimman osan lakkauksista onnistunut toteuttamaan ajallaan, mutta olen jäänyt pahasti jälkeen näiden postaamisessa. Nyt koitan kiriä muutenkin tätä aika leppoisaa postaustahtiani, joten koitan saada varastossa olevat haastekynnet pikapikaa blogiin.


Pääsiäinen oli aiheena jo useita viikkoja sitten ja tuntuu vähän hölmöltä esitellä pääsiäiskynsiä näin myöhään, mutta menköön nyt.


Varsinaiseti tätä haastetta varten tein nämä vaaleanvihreät kynnet. Pohjalla on Yes Loven lakka G1-3, joka on söpö neon glitter. Lakka itsessään on jo oikein kivan näköinen, mutta pitihän pääsiäisenä saada kynsille vähän pupunkorvia ja maalattuja kananmunia. Tajusin myöhemmin, että olisin voinut tehdä myös keltaisia tipuja kynsille. Harmi, että sain tämän idean liian myöhään, ettei minulla sattunut olemaan keltaista lakkaa saatavilla kun kynsiä tein. Olin siis reissussa pääsiäisenä ja olin napannut vain muutaman lakan mukaani. Minulla sattui olemaan mukanani valkoinen Kissin lakka ja kaksi Essencen Love Letters kokoelman lakkaa Dear Peach! ja Rosy In Love. Näitä sitten käytin.


Olin ajatellut käyttää myös jotakin Gina Tricotin uusista glittereistä pääsiäisenä, mutta lopulta näistä yksikään ei päätynyt omille kynsilleni, vaan äidin kynsille laitoin Green Dotia. (Enkä muistanut ottaa kuvaa, vaikka se mielessä kävikin!) Fairy Dot oli omilla kynsilläni jo aiemmin ja Cottoncandy odottelee vielä vuoroaan. Ostin nämä kaikki kolme kerralla, koska Ginassa on aina tarjous kolmesta lakasta.


Tein myös toiset pääsiäiskynnet, mutta nämä olivat hyvin yksinkertaiset, sillä en lopulta koristellut kynsiä oikein mitenkään. Enkä nyt tiedä onko näissä lopulta mitään "pääsiäismäistä". Mutta keltainen tekstuuri toi minulle mieleen pääsiäisen ja valitsin sitten sille kaveriksi sinisen saman kokoelman tekstuurin, koska sitäkään en ollut vielä testannut kynnelle.


Kikon tekstuurilakat ovat todella rouheita. Ihan sieltä tekstuurisimmasta päästä sanoisin. Nämä tuntuvat siis aluksi vähän oudoilta kynsillä, kun ei ole tottunut niin röpeliäiseen pintaan, mutta kyllä tunteeseen pian tottuu.


Kikon Cupcake kokoelman tekstuurit eivät ole ihan perinteisiä tekstuurilakkoja, vaan nämä ovat hyvin mattapintaisia ja päävärin seassa on pientä eriväristä hippua. Kai nämä muistuttavat vähän kuppikakkujen kuorrutetta, siitä tuo nimikin kai tulee? Itse tykkää kokoelman muutamasta sävystä todella paljon, mutta mukana oli kyllä myös pari semmosita väriyhdistelmää, jotka eivät kauheasti silmää miellyttäneet ja en siksi niitä itselleni hankkinut. Erikoisia nämä ainakin ovat, jotakin persoonallista ja erikoista tekstuurilakkojen maailmassa.


Haasteen viikko 9 ja 10 olisi tulossa toivottavasti ihan lähipäivinä blogiin myös. Pysykääpä kuulolla! :)

2 kommenttia:

  1. Kynsille: Kiitos! Ginaan oli tullut nyt paljon kivoja glitterietä. Hypistelin taas toissapäivänä pari kivaa. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!