torstai 9. huhtikuuta 2015

ABLECS15: viikko 7

Taas vuorossa kooste yhdestä haasteviikosta. Tämä oli ehkä vähän tylsä viikko, ei suinkaan annettujen teemojen takia, vaan lähinnä omat toteutukseni olivat tällä kertaa ehkä vähän mielikuvituksettomia. Tai menin vähän sieltä, missä aita on matalin. Kai se sallitaan välillä? Kuitenkin mukana ollaan haasteessa edelleen ja siitä olen aika hyvilläni. Olen kyllä tykännyt tästä haasteesta, vaikka välillä olisi ihana, jos olisi enemmän aikaa toteuttaa ja ideoida näitä lakkauksia. Toisaalta tämä haaste auttaa siunä, että lakkauksia tulee vaihdettua useammin, vaikka arki olisikin kiireistä. Kun idea on valmiina, niin kynnys lakata kynnet "vielä nopeasti ennen nukkumaanmenoa" on pienempi.


Vapaasti suomennettuna tämän viikon teemoina olivat "eniten käytetty lakka" ja "pastellit". Tämän viikon haasteena minulla oli se, että olin oikeastaan koko viikon reissussa, joten lakat piti pakata mukaan etukäteen ja mitään suurta koristelvarastoa en voinut ottaa mukaani (lopulta en ottanut mitään koristeita mukaani, vaan päätin selvitä pelkillä lakoilla). Joten tämän viikon lakkauksissa ei ole käytetty kuin kynsilakkoja.


Käytetyimpiä lakkojani ovat ehdottomasti päällyslakka, joka minulla on oikeastaan aina pikakuivattava (merkki vaihtelee) ja aluslakka, joka on usein Mereneidin ridgefiller, jota käytän paljon myös ihan raskalaisia lakkauksia tehdessäni. Tämä on ihan ehdototmasti yksi lemppreitani, koska hintakin on hyvin huokea, tosin ehkä vähän hankala saada. Itse olen näitä saanut usein kynsimiiteissä ja Mereneidin lakat kuuluvat aina ostoslistalleni, jos käyn esim I Love Me -messuilla.

 

Valitsin lakkaukseen kuitenkin toisenkin hyvin käytetyn lakan, nimittäin OPIn Up Front & Personalin. Tosin tämä ei ole minun omistuksessani ollut kovin käytetty, mutta se on yksi lakoistani, joita on oikeasti vähiten jäljellä. Tämä siksi, että sain sen eräältä kaveriltani tämän muuton yhteydessä. Yllä olevassa kuvassa näkyy, miten vähän kyseistä lakkaa enää on jäljellä. Lakka on edelleen mielestäni  suhteellisen hyvässä kunnossa, ehkä sitä voisi hieman ohentajalla käsitellä, koska hieman lakka tuntuu jähmeämmältä kuin moni muu OPIn lakkani. Mutta onhan tämä pullo jo useita vuosia vanha. Ja mitä vähemmän lakkaa on jäljellä, sitä helpommin se mielestäni tuntuu kuivahtavan pullon pohjalle.

Pari muuta lakkaa, jotka tähän valitsin, eivät ole sieltä vanhimmasta päästä, tosin eivät ihan viimeisimpiäkään hankintojani. Nubarin ruskea Chocolate Caramel on kaunis, mutta käytän ruskeaa aika vähän. Ja nyt vihdoin pääsin kunnolla testaamaan Dance Legendin kultahippu top coatin nimeltä Gold Leaf. Näitä kulta- ja hopeahippulakkoja tuli jossain vaiheessa vähän joka merkiltä ja olivat jonkinmoinen hitti. Kultahiput olivat kiva koriste tähän muuten aika yksinkertaiseen lakkaukseen.


Yllä kuvassa ei ole päällyslakkaa ja alemmassa kuvassa taas on. Minusta eron näkee aika selvästi, alemmassa kuvassa kynnet ovat paljon tasaisemmat ja siistimmän näköiset. Jotain strasseja tähän olisi voinut kai lisätä tai sutia vielä jotian viivoja ja töpötellä pisteitä, mutta jätinpä sitten kynnet lopulta tämmöisiksi. Ja kyllä näissä useamman päivän viihdyin. Ranskis kun on aina tyylikäs.


Toinenkin lakkaukseni tällä viikolla oli hyvin yksinkertainen. Koko homman kokosin juuri hankkimani Gina Tricotin Fairy Dotin ympärille. Mukana lakkauksessa oli myös toinen uusi lakka, nimittäin Essencen geelilakka Whisper of Spring. Hankin useampiakin uusia Essencejä, joista yritän saada pian postausta myös aikaiseksi. Ainakin tämä kyseinen yksilö vaikutti oikein lupaavalta. Ihana väri, hyvä levittyvyys ja peitti hienosti. Kestävyydestä en paljoa pysty sanomaan, koska lakkaus oli minulla loppujen lopuksi aika vähän aikaa. Lisäksi mukana oli kaksi Models Ownia: Utopia  ja Beth's Blue.


Töpöttelin joka kynnen kärkeen sattumanvaraisesti yhtä pastelliväriä liukuvasti. Lopuksi kuorrutin koko kynnen glitterlakalla. Kaikkiin pohjaväreihin sopi minusta hyvin tuo Fairy Dot, jossa oli siis vihreää, sinistä ja vaaleanpunaista isompaa glitteriä, sekä hyvin pientä valkoista glitteriä.


Näin jälkeenpäin sanoisin, että olisi kannattanut ehkä töpötellä myös glitterlakka, jotta sitä ei olisi tullut niin paksulti. Tuossa Fairy Dotissa on kuitenkin sen verran harvassa nuo glitterit ja halusin niitä joka puollle. No, ensi kerralla ehkä muista tämän. Paksu glitterlakkakerros nimittäin näytti minusta paikoitellen hieman kuplineelta. Mutta onneksi se ei niin pahasti näy kun on glitteriä.


Tulevina viikkoina on sitten toivottavasti luvassa jotain vähän monimutkaisempaa jakoristeellisempaakin lakkausta, eikä vain tämmöstä yksinkertaista lakoilla kikkailua. Kun saan lakata kynnet omass akodissa ison lakka- ja koristearsenaalini luona, niin saan päästää paremmin luovuuteni valloilleen.

3 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!