lauantai 18. huhtikuuta 2015

Pikameikki ja postin tuomisia

Kun ei ole paljon aikaa tai jaksamista meikata, mutta kuitenkin haluaa jotain meikki laittaa, turvauduin nykyään usein johonkin kirkkaaseen huulipunaan, joka riittää kivaan lopputulokseen melkein itsekseen. Se jos mikä saa ilmeen näyttämään pirteältä, vaikka muuta meikkiä ei paljoakaan olisi.


Kaksi ehdoton luottotuotettani meikatessa ovat ehdottomasti kulmaväri ja ripsiväri. Niitä käytän nykyään aina kun meikkaan. Nämä kaksi riittävät mielestäni "laiskana meikkipäivänä" hyvin kirkkaan huulipunan kaveriksi. Tällä kertaa sipaisin vielä vähän punaa poskille Essencen Bloom me Up kokoelman kätevällä puikkomallisella poskipunalla. Tämä on sopivan kevyt ja tuo vain aavistuksen tervettä väriä poskille.

Rimmelin yllä näkyvää ripsaria olenkin jo kehunut ja nyt täytyy kehaista vähän myös Lumenen kulmaväriä, jonka olen ottanut käyttööni vasta vähän aikaa sitten. Käytän usein vain kulmakynää kulmieni värjäämiseen, mutta olen nyt tykästynyt tähän Lumenen siveltimellä levitettävään kulmaväriin ja käytän sitä nykyään oikeastaan päivittäin yleensä yhdessä kynän kanssa. Tumma sävy on minulle mielestäni oikein passeli.

paita Seppälä
toppi H&M
farkut Seppälä
kumisaappaat Tretorn

Olemattoman silmämeikin kanssa sopivat isot lasit ja pinkit huulet. Huulille valitsin Rimmelin Apocalipsin sävyss Little Minx. Ihana kirkas pinkki sävy, joka pysyi ongelmitta koko päivän huulilla. Ei tarvinnut shoppailun ohessa lisätä punaa tai olla huolissaan sen leviämisestä.

Kävin keskustassa hieman shoppailemassa. Pääkohteenani oli Carlsonin uusi Essence-hylly, josta lähti aika monta lakkaa mukaan. Mutta niistä lisää omassa postuaksessaan, esittelen tässä nopeasti pari muuta tuotetta, jotka tulivat mukanani kotiin.


Kynsitarrat sattuivat silmään ja eivät maksaneet paljoa, joten olivat täysin heräteostos. Pitsikuvio vain aina vetoaa minuun. Vaikka tarrat eivät kyllä ikinä ole yhtä kivoja käyttää kuin siirtokuvat, jotka on paljon helpompi saada sulavasti kynnelle. Tämän merkin tuotteista minulla ei ole mitään käsitystä etukäteen, että ovatko tarrat kuinka pakusuja vai ohuita. Mutta kokeilemalla se sitten selviää...

Sain tuoksunäytteen kaupanpäälle, kun kävin hamstraamassa Essencejä. Se oli kiva ylläri ja tämmöiset pikkupullot ovat aika käyteviä esim ottaa mukaan reissuun, koska eivät vie tilaa.

Kotiin tullessa minua odotto kiva yllätys, sillä Laveralta oli tullut minulle kirje. Satuin voittamaan facebookissa arvonnan ja sain valita itselleni huulipunan. Valitsin ihanan fuksiansävyisen punan. Mukana tuli sitten muitakin kivoja näytteitä, kuten käsirasvaa ja kylpysuolaa. Olenkin tainnut useasti mainita, että tykkään Laveran käsirasoista ja tuo appelsiini on erityisesti minusta tuoksultaan hyvä.


Kävin hakemassa myös Cesarsin tilaukseni Siwasta. En ole hetkeen Cesarsilta tilannut mitään, joten oli viakea valita, mitä kaikkea nyt kotiuttaisin. Päädyin lopulta hamstraamaan taas muutaman Konadin leimauslakan, koska ne ovat edelleen tarjouksessa (osa väreistä maksaa vain 2-2,50e). Lisäksi ostin pari uutta Konadin laattaa, jotka ovat muuten minusta nykyisin hyvinkin kohtuuhintaisia. Perinteisen pyöreät laatat maksavat nykyään 3,90e/kpl. Uusissa laatoissa on kivoja kuvioita ja olisin voinut ostaa useammankin, mutta päädyin nyt ottamaa laatat S17 ja S15.

Lisäksi kasvatin indielakkojeni varastoa kahdella uudella lakalla. Delush Polish Bare To Be Bold maksoi vain 10e ja F.U.N. Lacquer Blessing (holoversio) tuli ostettua, koska olen himoinnut lisää FUNin lakkoja, mutta melkein kaikkialta ovat haluamani sävyt loppu. Cesarsilta sitten lopulta löytyi tämä yksi himoitsemani sävy. Tällä hetkelläCesarsille on muuten tulossa täydennysta FUNeihin, joten haluamansa sävyn voi nyt ennakkotilata. Cesarsilla on tällä hetkellä myös tarjouksessa useita indielakkoja, joten valikoima kannattaa katsastaa.

(En hyödy minkään linkin klikkaamisesta, ne ovat vain lukijoita helpottamassa.)


Lopuksi hieman erilaisia swatchauskuvia, nimittäin viime kuun lopussahan oli Earth Hour, eli tunnin ajan vietin aikaani kynttilänvalossa lähinnä lakkoja tikuttaen ja iltapalaa syöden. Onnistui se ihan hyvin tämmöisessä tunnelmavalaistuksessakin, vaikka keiltämättä omien kynsien lakkkaamiseen oli kyllä liian pimeää.

Vietttikö joku muu Eart Houria?

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!