torstai 26. helmikuuta 2015

Livbox Helmikuu

Helmikuun boksi saapui juuri ennen kun lähdin pienelle reissulle ja ehdin hädin tuskin tuotteisiin tutustua kun piti jo lähteä reissun päälle. Onneksi kuitenkin ehdin oman mustan laatikkoni hakea ennen kuin oli reissaamisen aika, en olisi nimittäin millään malttanut odottaa sisällön paljastumista reissun loppuun. Olisin varmasti jostakin spoilaantunut ja saanut selville, mitä kuun boksi sisälsi. Jopa hieman harmittaa, etten ehtinyt aiemmin tämän kuun boksista postailla, sillä se oli mielestäni paras hetkeen!


Teemana oli tietenkin ystävyys, koska helmikuussa on ystävänpäivä. Väri oli söpö pinkki, siis ihan minun näköinen boksi. Ja kyllä minä riemastuin, kun luin boksin sisältä paljastuneesta lappusesta, mitä kaikkea pakkaus oikein sisältää. Merkit olivat minulle pääasiassa entuudestaan tuttuja ja kaikki tuotteet kuulostivat heti kiinnostavilta! Ja tältä ne sitten näyttivät:


Ihan ensimmäisenä esittelen kolme suosikkituotettani boksista:

Lumene Nude Perfection Kevytmeikkivoide oli tuote, jota vähän osasin odottaa boksista. Ja tätä on kyllä kiva päästä kokeilemaan! Uusia meikkivoiteita tarvitsee aina ja Lumenen uutuuksia testaan aina mielelläni. Sävykin näyttää ihan minulle passelilta, paremmin sopivalta kuin edellisen boksin meikkivoide. En ole vielä itse ehtinyt tätä kokeilla, mutta pakkaus on kyllä houkuttelevan näköinen. Lasipullo on aina jotenkin fiinimpi kuin muoviputilo.

Eucerin In-Shower Body Lotion oli oikein iloinen yllätys! Merkki on minulle vieras, en siis ole ennen käyttänyt merkin tuotteita. Mä tykkään kaikista suihkussa käytettävsitä voiteista, ne ovat ihan huippu keksintö! Pelkästään semmoisilla ei pärjää, mutta ne ovat todella hyvä lisä, kun aina suihkun jälkeen ei jaksa ja ehdi rasvailla kunnolla. Ja kulutin juuri yhden edellisen suihkussa käytettävän rasvani loppuun, joten hyvä kun sain uuden tilalle.

Nivea 3-in-1 Micellar Water oli boksin paras tuote! Misellivesivillitys on nyt iskenyt minuunkin. Ostin itse aiemmin Garnierin misellieden ja täytyykin jossain välissä vertalla näitä. Niveaa kokeilin heti ja hyvin toimii! Vedenkestävä rajauskin lähti ihanan helposti pois. Suosittelen kaikkia testaamaan misellivettä meikinpoistossa, jos et ole sitä vielä tehnyt!


Garnier Fructis Densify Lenghts Plumper -seerumi on hiuksiin jätettävä tuote, joka antaa hiuksille tuuheutta. Tämä varmasti tulee kokeiltua, koska hiukseni ovat luonnostaa hyvin ohuet, kuten olen monesti jo todennut. Hiustuotteita on kyllä jo varastoissa aika monta, joten en tieä koska ehdin tätä kunnolla testaamaan.

Paese Kashmir Monoluomiväri tuli minulle valkoisena. Hyvä perusväri, mutta olisin kyllä ollut kiinnostunut testaamaan vaihtoehtoista ruskeaa, että saisiko sillä aikaiseksi varjostuksia kasvoille. Tykkään, kun boksista tulee meikkejä ja kvia on päästä testaamaan lisää Paesen meikkejä. Minulla on nyt ollut käytössä Paesen poskipuna, joka on joskus tullut myös Livboxista.


Boksissa oli vielä lisäyllärinä Iberon koru, jonka voi pitää itse tai antaa ystävänpäivälahjaksi halutessaan. Koru oli pakattu vielä nättiin pussukkaan, jossa sen voisi hyvin antaa lahjaksi. Koru oli minusta sen verran kivan näköinen, että tulee tätä varmaankin käytettyä jossain sopivassa tilanteessa, joten pidin sen itselläni. Käytän aika harvoin koruja, koska tanssiessa ne pitää oikeastaan aina ottaa pois, joten koruni pääsevät käyttöön lähinnä juhlissa ja arkena minulla on korkeintaan korvikset ja sormuksia.

Tämä boksi oli kaikkiaaan ehkä paras näistä bokseista, joita minulle on nyt tässä useamman kuukauden aikana tullut. Vielä on pari kuukautta tilausta jäljellä ja kyllä jo tekisi mieli sitä jatkaa!

Tykkäsittekö te tämän kuun boksista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!