lauantai 7. helmikuuta 2015

Liukuvaa

Liukuväri on mun yksi ehdoton suosikki, mitä kynsien koristeluun tulee. Se kun on niin helppo. Mutta nyt tällä kertaa kynsillä ei olekaan mikään perus liukuväri, vaan ombre. Itseasiassa oli aika huvittavaa huomata, miten monta erisävysitä oranssia ja punaista hiekkalakkaa minulla olikaan! Oranssi ei edes ole mikään suosikkivärini, mutta jotenkin lakoissa se miellyttää kummasti silmää. Olen kyllä nyt yrittänyt vähän karsia noita oransseja ja punaisia, niin hiekkalakoissa kuin tavallisissakin.


Tämä lakkaus on taas niitä "mun on pakko vaihtaa lakkaukset, mutta en haluais jättää kynsiä koristelematta, mutta kun pitäis olla jo nukkumassa" -kategoriaan kuuluvia. Näitä tulee nykyään tehtyä melkein joka viikko, kun monesti ehdin vian viikonloppuna keskittyä tarpeeksi pitkään kynsien koristeluun. Viikolla sitten turvaudutaan kaikkiin "htäratkaisuihin".


Huomasin kyllä lakkoja kynsille levitellessäni, että eri merkin hiekkalakat ovat keskenään hyvinkin erilaisia, kun niitä alkaa tarkemmin tutkia. Tykkään tosi paljon Zoyan hiekkalakkojen, eli PixieDustien koostumuksesta, Essencen hiekat taas saisivat monesti olla minuta enemmän hiekkaisia tai tiheämmin hiekkaisia.


Kynsille pääsi kaikkiaan neljä "käyttämätöntä" lakkaa: Zoyan Solange, Essencen Life Is A Beach, Konadin Sandy Pastel Tangerine, Zoyan Dhara ja Essencen I (heart) Summer Break! (kuvassa vasemmalta oikealle). Tämmöiset lakkaukset ovat myös siitä hyviä, että saa kertaheitolla viisi lakkaa pois käyttämättömistä! Jes!

Kuinka moni lukija on joskus tehnyt ombren kynsilleen?

7 kommenttia:

 1. Ombret on jäänyt kyllä jostain syystä vielä tekemättä, mutta hauskalta näyttää. Värien vaihtuminen korostaa kivasti lakkojen sävyjä ja vaikka joku lakoista olisi yksinään käytettynä vähän tylsä, niin tässä ei. :)

  VastaaPoista
 2. Enpä ole tainnu tehdä miekään

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet! Nuo sävyt on kyllä kauniit, ja upeasti sointuu toisiinsa :) Yhtäkään ombrea en ole vielä tehnyt, mutta mietinnässä on monesti ollut :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit! Määki oon testaamattomia lakkoja omnren avulla saanu käyttöön. Kätevää ja kaunista!

  VastaaPoista
 5. E-S: Muistan et tää lakakustyyli oli joskus aika pinnalla ja silloin taisin tehdä yhden tai kaksi vastaavaa. Nyt taas innostuin kokeilemaan pitkästä aikaa. Ja täytyy kyllä pitää jatkossakin mielessä, koska tämähän on nopea tapa saada mielenkiintoiset kynnet, jos vaan löytyy tarpeeksi toisiaan lähellä olevia sävyjä.

  eekku: Kannattaa kokeilla! :)

  Nena: Kiitos! Haastavinta tässä on kai se, löytyykö tarpeeksi toisiaan lähellä olevia sävyjä valikoimista, mutta eihän se näin kynsiharrastajana pitäisi ongelma olla.. :)

  Katarooma: Joo, mä pidän tän lakkaustyylin mielessä, jos alkaa taas ahdistaa tuo testaamattomien lakkojen määrä! :D

  VastaaPoista
 6. Kaisa: Voi kiitos! Ajatella, että näin helppo ja nopea lakkaus voi olla niin toimiva ja kiva lopulta. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!