maanantai 16. helmikuuta 2015

ABLECS15: Will You Be My Valentine?

Vielä toinen lakkaus viime viikon osalta haasteeseen. Se tulee nyt väärällä viikolla, kun onnistuin mokaamaan viime viikolla tuon postausten ajastuksen. No, jos tällä viikolla en yritä ajastaa mitään. :D

 

Ystävänpäiväkynsissä mentiin tosi yksinertaisella linjalla. Mutta täytyyhän sitä ystävänpäivänä saada the ystävänpäivälakka kynsille. Eli siis KBShimmerin You Rock My Heart.


Käytin lakkaukseen kuitenkin yhteensä neljää eri lakkaa. Pohjalla on Essien We're In It Together ja sen päälle olen sutinut & töpötellyt Essien Madison Ave- Hueta ja OPIn pikkupulosta Pink Fridayta.


Koko luova sekamelska on kuorrutettu KBShimmerin mustilla ja pinkeillä glittereillä. Lopputuloksesta kyllä tykkäsin, koska musta ja pinkki ei voi koskaan mennä pieleen. :) Nyt koitan kovasti pohtia, miten tätä ihanaa lakkaa tulisi käyttää kynsillä kun ei ole ystävänpäivä? Koska en kyllä haluaisi taas vuotta odottaa, että saan tuon ihanuuden kynsille.


Nämä olivat nyt tämän vuoden ainoat ystävänäpäiväkynnteni. Ei tullut edes leimattua mitään sydämiä tai vastaavia tänä vuonna, mutta ehtiihän sitä vielä. Koska voi niitä leimoja käyttää muunakin kuin ystävänpäivänä. Ja aionkin. :)

4 kommenttia:

  1. Katarooma: Kiitos, niin mäkin tykkäsin, vaikka ovat aika yksinkertaiset. :)

    VastaaPoista
  2. Vautsi todella ihanat ja suloiset kynnet ja tosiaan ystävänpäivään käyvät;) Bongasin sut tuolta meidän Savolaiset bloggaajat ryhmästä ja selailin hieman sun pousteja! Sulta saa kivasti kynsi insipiraatiota ♥

    VastaaPoista
  3. Kata: Kiitos paljon! Kiva kuulla, että mun kynsistä saa inspiraatiota! Mä kävinkin heti kans liittymässä sun lukijaksi. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!