sunnuntai 22. helmikuuta 2015

ABLECS15: viikko 2

Kakkosviikko on takana ja pitän tällä kerta kummatkin viikon kynnet samaan postuakseen. Alla oelvasta kuvasta näet, että toisen viikon teemoina olivat asuun mätsäävät kynnet ja harmaan sävyt.


Toteutin ensin harmaan sävyt kynsilleni eli vaihtoehdon "Shades Of Grey". Käytin seuraavia lakkoja: Dance Legend Grey Britan, Essence Grey-t To Be Here ja I'm The Boss!, sekä Orly Iron Butterfly.


Kaikkien kynsille lakkasin pohjaksi DaLen lakan, joka on muuten upea savuinen harmaa, jossa on aivan pientä tummempaa pistettä vaalean harmaan seassa. Upea livenä! Kuvissa näkyy aika huonosti tuo "pilkkuisuus".


Sitten töpöttelin kolmeen kynteen sattumanvaraisesti kahta Essencen lakkaa. Tämän päälle piirsin sinne tänne muutaman viivan koristelusiveltimellä käyttäen Iron Butterflya. Tämän jälkeen töpöttelin vielä muutaman läikän Grey-t To Be Herea viivojen päälle lakan omalla siveltimellä. Kunnon lakkailuterapiaa kun sai läiskiä harmaan eri sävyjä sikinsokin kynsille.


Kaksi kynttä per käsi sai koristeekseen hopeiset tähtiniitit, koska harmaassa piti pitäytyä. Oon tykännyt hirmu paljon näistä tähtiniiteistä, joita oon saanut muistaakseni joskus kaupanpäälle jostain nettikaupasta tilauksen yhteydessä.


Viikon toinen teema "Matched To An Outfit" tuli toteutettua ehkä vähän laiskasti, koska tämä ei ole koko asu, vaan pelkkä asun yläosa. Mutta halusin samalla testata pari pullossa hyvinkin samannäöistä lakkaa kynsille, jotta selviäisi ovatko ne kuinka dupeja.


Ostin ehkä n kuukausi takaperin ihanan vaaleanpunaisen villapaidan H&M:ltä. Villapaidan juju on ehdottomasti sen metallinhohtoinen väri. Ja minusta sen kaveriksi sopi todella hyvin OPIn Don't Bossa Nova Me Around, joka on muuten miehen sanojen mukaan "ei minkään värinen". :D

Ja ne kaksi lakkaa, joiden erilaisuutta lähdin testailemaan ovat siis yllä kuvassa näkyvtä A Englandin She Walks In Beauty ja Catricen Crushed Crystals Oyster & Champagne. Erona näillä on tottakai ainakin se, että Catrice on hiekkalakka tia ainakin semmoinen rouheampi. Mutta katsotaampa kumpaakin sitten kynsillä.No siis, She Walks In Beauty on vaan aivan ihana! Mä en kestä oikeesti, miten nätti lakka on! Ja livenä siis taas tuhat kertaa upeampi kuin kuvissa. Ja ihan selkeästi hyvin erilainen kuin Oyester & Champagne, joka on aika hillityn näköinen super kimmeltelevän She Walksin rinnalla. Oyester & Champagnessa on huomattavasti vähemmän isokokoista glitteriä. She Walks In Beautyn vaaleanpunainen pohjaväri näkyy kuvissa todella hyvin, mutta luonnossa lakka näyttää minusta paljon kultaisemmalta ja hyvin kimmeltävältä. Yksittäisi glittereitä ei edes paljon erota toisistaan.


Miettiessäni koristeluja kynsiini, satuin löytämään vielä yhden lakan, joka oli aika samanlainen A Englandin ja Catricen lakkojen kanssa. Nimittäin Essencen Glitz & Glam. Glitz & Glamin kultainen pikkuglitter taittoi selkeästi vihreään tietyssä valossa ja lisäksi lakka ei ole läheskään yhtä peittävä kuin vaikkapa She Walks In Beauty. Suurine ro minust aon kuitenkin se vihertävyys, joka saa lakan näyttämään jo pullossa selkeästi erilaiselta.Päätin sitten lopulta töpötellä Glitz & Glamia kynsiin, joissa oli pohjalla Don't Bossa Nova Me Around. Näin ei tarvinnut keksiä mitään muita koristeluja kynsiini, pelkillä lakoilla selvittiin. Ja loppuun täytyy sitten laittaa vielä kuvaa, jossa sekä isnpiraationa ollut paita ja kynnet.


Satuin itseasiassa shoppailemaan tässä viikonloppuna pari uutta paitaa ja niistä innostuneena tein toisetkin kynnet, joiden inspiraationa on ollut villapaita... Mutta en ehtinyt kyseisiä kynsiä enää tähän haasteeseen vaihtaa, joten toiset vaatteisiin mätsäävät kynnet tulossa sitten ensi viikolla blogiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!