perjantai 20. helmikuuta 2015

Lumisia kuusia

Lumet ovat sulaneet vauhdilla viime päivinä täällä Savossa, joten tuli kiire julkaista varastosta nämä talviset kynnet ennen kuin ne ovat ihan epäajankohtaiset. Instan puolella nämä ovatkin jo näkyneet, mutta jostain syystä en ole muistanut aiemmin näistä postausta tehdä.


Nämä ovat oikeasti yhdet koko talven suosikkejani. En meinannut millään malttaa poistaa lakkauksia, vaikka oli jo kova hinku päästä lakkaamaan kynnet uudelleen. ja lakat ehtivät mennä ihan kuluneen näköisiksikin mielestäni, vaikka ei sitä kai kukaan muu huomannut. Mutta kun on tottunut vaihtamaan lakkaukset ainakin sen pari kertaa viikossa, niin kyllä se pienikin kärkikuluma häiritsee.


En kovinkaan usein tee mitään käsinmaalauksia kynsiini, mutta nyt rohkaistuin kokeilemaan lumisia kuusia. Vasempaan käteen kuuset syntyivät ihan helposti, mutta oikeana käteen... No, oli haasteita. Mutta kyllä mä nyt kehtaan kummastakin kädestä kuvia julkaista. Vaikka jälki onkin aika paljon parempaa kun on oikealla kädellä saanut piirtää.


Ihan joka kynteen en kuusta taiteillut, vaan pariin kynteen per käsi töpöttelin vain lumihankea valkoisella lakalla ja glitterlakka toimittaa taivaalta satavan lumen virkaa.


Kynsien lumisade on saatu aikaa Ginan Snow-nimisellä lakalla, joka on ollut aika suosittu kynsipiireissä. Ja onhan se ihana! Ja halpa! Ja mä en vaan voi vastustaa mitään "lumihiutalelakkoja", ne on tällä hetkellä ehdottomasti heikko kohtani. Keräsinkin tämän postuaksen loppuun vielä tikkukuvat kaikista "lumihiutalelakoistani". Mutta ensin vilautetaan kuvaan lakkaukseen käytetyistä lakoista.


Kuuset tein OPIn Jade Is The New Black lakalla, joka alkaa olla jo aika vanha ja väri vähän muuttunut osassa pulloa, mutta hyvin toimii edelleen. Lisäksi halusin käyttää paria uutta lakkaa, nimittäin Essencen Mountain Calling kokoelman sinistä ja valkoista. Kuvassa vielä tietenkin tuo Ginan Snow.

Sitten niihin valkoisiin glitterlakkoihin:


Yllä kuvassa Gina Tricot Snow, Essencen Mountain Calling kooelman Snow Alert! ja China Glazen The Outer Edge. Alla sitten vielä uusin lisäys tähän settiin, eli China Glazen "suomilakka" Chillin' With My Snow-mies.


Kaikki ovat keskenään sen verran erilaisia, että pidän perusteltuna omistaa kaikki. The Outer Edge on hyvin pientä valkoista glitteriä, eikä glittereiden koko vaihtele. Ginan Snow on sekasin todella isoja hexagoneja ja pienempää glitteriä. Glittereitä on montaa eri kokoa. Essencen Snow Alert! taas on hieman tiheämpää kuin Snow ja mukana ei ole niin isoja glittereitä. Snow-mies taas on oikeastaan kokonaan vailla sitä pienintä glitterkokoa, mukana on isoja ja vielä isompia hexagoneja.

Onko teillä lumihiutalelakkoja/valkoisia glittereitä?

5 kommenttia:

 1. Hauskat talvikynnet!

  Multa löytyy Picture Polishin Storm, ja yritän ajatella että se saa riittää. ;)

  VastaaPoista
 2. Eikun heii - onhan mulla sittenkin myös tuo ChG:n The Outer Edge. O_o

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot kuuset, ja muutenkin kynnet natsaa vallan mainiosti tähän helmikuiseen talven loppumistunnelmointiin :)

  VastaaPoista
 4. Hauska lakkaus :). Multa löytyy CG:n CWMSM ;)

  VastaaPoista
 5. E-S: Haha, niin niitä vaan kummasti alkaa kertyä! :D Mut mä oon nyt ajatellut, etten enää Stormia tarvi. Katotaan..

  Nena Sofia: Kiitos paljon, mä tykkäsin näistä kynsistä itse tosi paljon. :)

  Maarit: Kiitos! Munkin oli pakko saada vielä tuo snow-mies, kun on tuo viittaus suomeen.. Vaikka noita vähän vastaavia lakkoja on jo aika monta ennestään.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!