tiistai 10. helmikuuta 2015

Merenneitokynnet

En kovin montaa Deborah Lippmannin lakkaa omista, mutta ne muutamat omistamani ovat sitäkin rakkaampia. Nämä ovat aika arvokkaita lakkoja, eikä näitä enää nykyään ole edes myynnissä missään Suomessa (?), joten siksi ei kai koskaan ole tullut näitä älyttömän montaa tullut hankittua. Kesällä 2013 ilmestyi merkiltä aivan ihana kokoelma, josta sain lopulta hankittua melkein kaikki lakat.


Kokoelma on The Mermaids, joka sai inspiraationsa suuren suosion saaneesta edellisvuoden Mermaid’s Dream lakasta, joka näkyy yllä olevassa kuvassa oikeassa reunassa. Vastaavia lakkoja ilmestyi sitten muissakin väreissä ja hankin lopulta itselleni tuon turkoosin lisäksi myös oranssin, violetin ja vaaleanpuanisen "merenneitolakan". Tähän kokoelmaan kuuluu myös sininen lakka, mutta se on koostumukseltaan aika erilainen verrattuna kaikkiin muihin kokoelman lakkoihin ja ei ollut yhtä kiva mielestäni, joten en ole sitä ikinä hankkinut. Oranssi lakka on Million Dollar Mermaid, violetti Do The Mermaid ja vaaleanpunainen (suosikkini yllättäen) Mermaid's Kiss.


Päätin tehdä itselleni kynnet käyttämällä kolmea näistä ihanuuksista. Kolmea siksi, että minusta neljä lakkaa eivät olisi mahtuneet tämän mittaisille kynsilleni kunnolla. Joten jouduin karsimaan yhden pois ja tällä kertaa oranssi jäi odottamaan vielä käyttövuoroaan.


Töpöttelin kynsille jotakin liukuvärin ja viivojen välistä. Eli epämääräisiä viivoja? No, lopputulos oli minusta joka tapauksessa kaunis ja en lopulta keksinyt tai oikeastaan edes halunnut näitä koristella mitenkään. Olisin ehkä voinut jonkin merenneidon/kalan/merilevän näihin leimata, mutta en semmoista kuviota jaksanut lopulta lähteä etsimään ja lopputulos miellytti minua ilman leimauksiakin, joten tällä mentiin. Pääsivätpähän upeat lakat ainakin paremmin oikeuksiinsa, kun en peittänyt niitä millään leimoilla.

 Ehkä suurin suosikkini Deborah Lippmannin lakoista minulle on kuitenkin edellen Candy Shop, vaikka nämä merenneidot tulevatkin siinä sitten heti perässä. Tykkään, kun lakkoja on nimetty biisien mukaan ja muutama lakka on kyllä tullut hankittua osittain myös nimen perusteella.

Onko lukijoilla joitakin suosikkeja Deborah Lippmannin lakoista?

4 kommenttia:

 1. Kauniita ja itse en omista yhtään

  VastaaPoista
 2. Piti viel mainita et noita kyseisen merkin lakkoja myy ainakin bangerhead.fi

  VastaaPoista
 3. Katarooma: Niin on! :)

  eekku: Ahaa, no saa siis vielä jostain. :) Itse muistin vaan sen Love it!:n (vai mikä se suomalainen kauppa oli?), josta näitä sai ostaa ja jonka loppuunmyynnistä mä näitä vähän hamstrasin. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!