sunnuntai 8. helmikuuta 2015

The Finnish(able) Nail Art Challenge Spring 2015

Tiedättekö, että tämmöinen on alkamassa ensi viikolla? Tämä on tuttu idea jo viime syksyltä, mutta itse en silloin päässyt mukan, kun satuin juuri viettämään sairaalassa ajan, kun tämä haaste lähti käyntiin. Tyydyin siis syksyllä seuraamaan vierestä kun muut tätä haastetta toteuttivat, mutta nyt olen lähdössä itse mukaan.


Haasteen ovat ideoineet taas Annie, Katjamaria ja Mirka. Heidän blogeistaan löytyy tarkempaa infoa haasteesta, mutta lyhyesti kerrottuna, joka viikko (ensi viikosta alkaen) pitäisi toteuttaa kaksi lakkausta annetuilla teemoilla. Ensimmäisen viikon teemoista toinen liittyy tietenkin ystävänpäivään ja toinen taas on "jotain muuta kuin vaaleanpunaista". Nämä kaksi lakkausta ovat siis toivottavasti tulossa ensi viikolla blogiin ja myös instaan.

Itseäni jäi vähän harmittamaan, etten syksyllä osallistunut, koska olisinhan minä voinut lähteä varmasti keskenkin mukaan. Tässä alla vielä syksyn haastekuva mieltä virkistämään. Sielläkin oli tosi mielenkiintoisia teemoja! En tiedä, jos vaikka toteuttaisin näitä joitakin teemoja nyt sitten jälkeenpäin ihan huvikseni, vai ottaisinko sitten asiakseni toteuttaa tämän vanhan haasteen ensi syksynä? No, katsotaan.


Lähtekää kaikki rohkeasti mukaan haasteeseen, koska on tosi kiva nähdä, miten eri tavoin eri lakkaajat näitä aiheita kynsilleen loihtivat! Huikkaa kommenttiboksissa "hep", jos olet lähdössä mukaan! :)

4 kommenttia:

  1. Jesh, huippua että oot tällä kertaa mukana! :)

    VastaaPoista
  2. Annie: Joo, piti oikein tälleen etukäteen se kuuluttaa, niin en voi heti jättää kesken ainakaan! :P Mutta mä oon nyt ihan innoissani tästä, toivottavasti aika riittää.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!