sunnuntai 15. helmikuuta 2015

ABLECS15: Something Other Than Pink

Ohops, ajastukseni ei ollutkaan toimnut ja tämä postaus ei olekaan tullut julkiseksi. Olin siis viikonlopun reisusssa ja tämän postuaksen piti ilmestyä sillä aikaa blogiini. No, eipä ilmestynyt... Parempi myöhään kuin ei...jne.

Tässä olisi nyt ensimmäinen osallistumiseni The Finnish(able) Nail Art Challenge Spring 2015:en. Valitsin ensin toteutettavaksi teeman "jotain muuta kuin pinkkiä".


Alla käyttämäni lakat: A England Galahad, Catrice Godfather Of Pearl ja KBShimmer Snow Much Fun.


Lakaksin ensin koko kynnen Catricen lakalla, joka on siis tarkoitettu efektilakaksi jonkun toisen lakan päälle, eikä siis ole itsessään yhtään peittävä, mutta toimii minusta myös liukuvärjäyksen pohjana oikein mainiosti. Seuraavaksi töpöttelin kynsien kärkiin vähän Galahadia peittämään kynnen vapaan pään rajaa ja siihen päälle vielä reilusti Snow Much Funia liukuvan efektin saamiseksi. Lopuksi vielä lisäsin pari sipaisua Catricen efektilakkaa, jotta liukuväristä tulisi mahdollisimman onnistunut.


Snow Much Funista tuli kivasti noita isoja pyöreitä glittereitä kynsille ja lumihiutaleitakin onnistuin saamaan 1-2 kappaletta per käsi ilman kalastelua. Pari lumihiutaletta oli kyllä niin kovin kippuraa, että sai laittaa todella paljon päällyslakkaa, etteivät reunat jääneet törröttämään.


Loppuun vielä pieni tilannekuva. Varmaan kaikki lemmikkejä omistavat osaavat samaistua tilanteeseen, jossa yrität kuvata kynsiäsi ja lemmikki haluaa väkisin tunkea lakkauksen ja kameran väliin kuvaan tai häiritsee muuten kuvan ottoa. Bobo siis tässä tilanteessa päätti, että on pakko tulla nuolemaan äidin kättä juuri nyt kun yritin saada kuvia.


Toinen tämän viikon lakkaus on tehtynä kyllä, mutta en halua julkaista nyt kahta postausta ihan perä jälkeen. Pistetään toinen ekaa viikon lakkaus blogiin sitten vaikka huomenna.

Laitan kaikki tämän haasteen lakkaukset tunnisteen "ablecs15" alle, niin löydät ne helposti blogistani. Samalla hastagilla haasteen kynnet löytyvät muuten instagramista.

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!